Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Välitys

Mainosyksiköiden mäppäys

Mainosyksiköiden mäppäys on tärkeä vaihe välityksessä. Tarvitset mäppäystä varten mainosyksiköiden mäppäystiedot. Ne ovat kolmannen osapuolen tililläsi luotujen mainosyksiköiden yksilöllisiä tunnisteita. Kullakin mainoslähteellä voi olla erilaiset pakolliset mäppäystiedot, joita voivat olla esimerkiksi sovellustunnus (App ID) tai mainospaikkatunnus (Slot ID).

Kun lisäät mäppäystiedot, AdMob ja kolmannen osapuolen mainoslähteet voivat kommunikoida keskenään mainospyyntöjen täyttämiseksi. Tiedot auttavat myös varmistamaan kolmannen osapuolen waterfall-lähteiden tarkan raportoinnin ja optimoinnin AdMob-tililläsi.

Kun mäppäät mainosyksiköt mainoslähteen mukaan, sinun ei tarvitse mäpätä niitä uudelleen, kun lisäät mainoslähteen välitysryhmään. Sen sijaan voit valita tässä vaiheessa, mitä mainosyksikön mäppäystä haluat käyttää. Huomioithan myös, että joitakin hintatarjousmainoslähteitä varten ei tarvita mainosyksikön mäppäystä.

Lue lisää waterfall-mainoslähteitä ja hintatarjousmainoslähteitä varten tarvittavista mainosyksiköiden mäppäystiedoista.

Lisämäppäysten käyttäminen mainosyksiköiden kanssa

Käyttämällä lisämäppäyksiä voit kutsua kolmannen osapuolen waterfall-mainoslähdettä useammin kuin kerran waterfall-välityksessä. Välitysryhmän jokaisella mainoslähde-esiintymällä on oltava erilainen mäppäys. Tämä tarkoittaa, että sinun on luotava kolmannen osapuolen mainoslähteen tilillesi lisämainosyksikkö, ennen kuin voit asettaa AdMob-tilillesi lisämäppäyksen.

Jos haluat käyttää lisämäppäyksiä, seuraa alla olevia ohjeita. Muistathan, että hintatarjousmainoslähteet käyttävät vain yhtä mäppäystä mainosyksikköä kohden.

Mainosyksiköiden mäppäystietojen muuttaminen

Voit muokata mainosyksiköiden mäppäystietoja tai asettaa mainosyksiköille lisämäppäyksiä tilisi mainoslähteiden sivulla seuraamalla alla olevia ohjeita.

1. Kirjaudu AdMob-tilillesi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Valitse sivupalkista Välitys.
  3. Jos haluat muokata hintatarjouslähteen mäppäystietoja, klikkaa Hintatarjouslähteet-välilehteä. Jos haluat muokata waterfall-lähteen mäppäystietoja tai asettaa lisämäppäyksiä, klikkaa Waterfall-lähteet-välilehteä.
    Huom. Hintatarjousmainoslähteillä voi olla vain yksi mäppäys mainosyksikköä kohden.
  4. Valitse mainoslähde, johon haluat lisätä mäppäyksen tai jonka mäppäystä haluat muokata.
  5. Klikkaa Mainosyksikön mäppäys ‑välilehteä.
  6. Etsi sovellus, jonka mainosyksikköön haluat lisätä mäppäyksen tai jonka mainosyksikön mäppäystä haluat muokata. Klikkaa Alanuoli.
  7. Jos haluat muokata mäppäyksiä, klikkaa Ylläpidä mäppäyksiä. Jos haluat ottaa käyttöön lisämäppäyksiä, klikkaa Lisää mäppäys. Muista valita mainosyksikön mäppäykselle nimi.
  8. Kun olet tehnyt haluamasi muutokset, klikkaa Tallenna.

Mäppäys- ja optimointiongelmien ratkaiseminen

Voit tarkistaa mainoslähteen mäppäyksen ja optimoinnin tilan tilisi mainoslähteiden sivulta. Alla olevasta taulukosta näet, mitä tilat tarkoittavat.

Tila Merkitys
Mainosyksikkö on mäpätty.
Mainosyksikön mäppäystä ei ole vielä vahvistettu. Tämä tila näkyy, jos mainosyksikkö on luotu äskettäin tai siihen on äskettäin lisätty mäppäystietoja.
Virheellinen mäppäys Lisäämäsi mäppäystiedot ovat virheellisiä.
Mäppäys puuttuu Joitakin pakollisia mäppäystietoja puuttuu. Lisää mäppäystiedot kullekin mainosyksikölle, jotta kolmannen osapuolen raportointi ja optimointi voi alkaa. Useimmissa tapauksissa löydät tiedot mainoslähteen sivustolla luomaltasi tililtä.
Ei voida optimoida AdMob ei ole voinut optimoida tätä mainoslähdettä.
Ei riittävästi impressioita Mainosyksikkö ei ole saanut tarpeeksi impressioita. Mainosyksikön pitää olla saanut 10 edellisen päivän aikana vähintään 100 impressiota päivässä kolmena eri päivänä, jotta kaikki mainosyksiköt voidaan optimoida.

Ei pyyntöjä

Tälle mainoslähteen esiintymälle ei ole tehty pyyntöjä. Syynä voi olla jompikumpi seuraavista:
  • Välitysryhmän prioriteetti on liian alhainen.
  • Mainoslähteen esiintymä on waterfall‑välityksessä liian alhaalla.
  • Pyyntöjen täyttämisestä vastaavat todennäköisesti prioriteetiltaan suuremmat välitysryhmät ja waterfall-välityksessä ylempänä olevat mainoslähteet.
Optimointi käynnissä

Olet lisännyt tämän lähteen kirjautumistiedot, mutta optimointi ja eCPM-hinnan päivitys raportointia varten eivät ole vielä alkaneet.

Kun optimointi on otettu käyttöön ja kirjautumistiedot lisätty, AdMobin datankeruu saattaa aiheuttaa viiveitä. Optimointi alkaa automaattisesti, kun AdMob on kerännyt riittävästi dataa. Tähän menee enintään kolme päivää.