Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Käyttäjäroolit ja luvat

Tilin järjestelmänvalvoja voi kutsua tilille lisää käyttäjiä. Kun tilin pääsyoikeudet jaetaan toiselle käyttäjälle, hänelle pitää valita käyttäjärooli. Käyttäjärooli ratkaisee käyttäjän pääsyoikeuksien tason AdMob-tilille. Käyttäjälle voidaan valita valmis käyttäjärooli tai luoda oma käyttäjärooli, joka sisältää eri tililuvat. Luvat ratkaisevat, mitä käyttäjät voivat nähdä ja tehdä tilillä.

Valmiit käyttäjäroolit

Valmiissa käyttäjärooleissa on ennalta määritetyt luvat tilille, ja käyttäjäroolit ovat automaattisesti käytettävissä AdMob-tilillä. AdMobissa on valittavissa kaksi valmista käyttäjäroolia: järjestelmänvalvoja ja hallinnoija.

Järjestelmänvalvojilla on pääsyoikeudet koko tilille ja oikeus suorittaa järjestelmänvalvojan tehtäviä, kuten hyväksyä uudet käyttöehdot tai peruuttaa tili. Myös hallinnoijilla on pääsyoikeudet koko tilille, mutta heillä ei ole oikeutta tehdä järjestelmänvalvojan tehtäviä.

Omat käyttäjäroolit

Järjestelmänvalvojalla on oikeus luoda omia käyttäjärooleja, joilla on tietyt käyttäjän tarpeita vastaavat luvat. Järjestelmänvalvoja voi luoda oman käyttäjäroolin valitsemalla haluamansa tililuvat kyseiselle roolille.

Pääsyoikeudet sovelluksiin

Omia käyttäjärooleja käytettäessä järjestelmänvalvojat voivat rajoittaa sovelluksia, joihin käyttäjä voi päästä AdMob-tilillä. Voit valita sovellukset, joihin käyttäjä saa pääsyn, kun lähetät tiliäsi koskevan kutsun. Voit muuttaa näitä pääsyoikeuksia myös sen jälkeen, kun käyttäjä on hyväksynyt kutsun.

Tililuvat

Tililuvat ratkaisevat, mitä käyttäjät voivat nähdä ja tehdä tilillä. Lupia on viidentyyppisiä, ja niissä on erilaiset pääsyoikeusvaihtoehdot. Pääsyoikeusvaihtoehdot ratkaisevat käyttäjän pääsyoikeustason lupatyyppeihin. Kullekin lupatyypille on valittava pääsyoikeustaso. Lupatyypistä riippuen pääsyoikeustasoksi voi valita "ei pääsyoikeutta", "vain lukuoikeudet" tai "näytä ja hallinnoi", mikä antaa käyttäjälle oikeuden tehdä muutoksia.

Lupatyyppi Luvan laajuus Pääsyoikeusvaihtoehdot
Järjestelmänvalvojan tehtävät

Järjestelmänvalvojan lupa sisältää seuraavat oikeudet:

• Tilin katsominen, muokkaaminen ja hallinnointi
  • Tilin peruminen
  • Käyttäjien pääsyoikeuksien valitseminen
  • MCM-suhteiden hyväksyminen, hylkääminen tai peruminen
  • AdMobin uusien käyttöehtojen hyväksyminen
Vain järjestelmänvalvojille
Tiliasioiden hoitaminen

Tiliasioiden hoitamisen lupa sisältää seuraavat oikeudet:

• Tilitason estonhallinta
  • Tilitason linkitetyt palvelut
  • Ilmoitukset
  • Muutoshistoria
  • Yksityisyys ja viestit

Valitse jokin seuraavista:

• Ei pääsyoikeutta
  • Näytä ja hallinnoi
Inventaarin hallinta

Inventaarin hallinnan lupa sisältää seuraavat pääsyoikeudet:

• Sovellukset ja mainosyksiköt (esim. sovellustason estonhallinta ja linkitetyt palvelut)
  • Välitys
  • Kampanjat
  • Käytäntökeskus

Valitse jokin seuraavista:

• Näytä
  • Näytä ja hallinnoi
Raportit ja tulosdata

Raportit ja tulosdata ‑lupa sisältää pääsyoikeudet seuraaviin:

• AdMobin raportit

• Tulo- ja tulosdata Välitys-sivulla ja AdMobin muilla sivuilla

Valitse jokin seuraavista:

• Ei pääsyoikeutta
  • Näytä
  • Näytä ja hallinnoi
Maksut

Maksut-lupa sisältää seuraavat oikeudet:

• Maksutietojen katsominen ja päivittäminen

Valitse jokin seuraavista:

• Ei pääsyoikeutta
  • Näytä ja hallinnoi