På den förbättrade sidan Mitt AdMob hittar du anpassade optimeringstips och kan läsa information om din kontostatus och slutföra konfigureringen.

Medling

Använda färdiga rapporter för annonsenheter för partnerbudgivning (beta)

Obs! Det här är för närvarande en betafunktion.

Färdiga rapporter är förinställda med de vanligaste mätvärdena och dimensionerna för en viss rapporttyp. I dem kan du se den viktigaste informationen med ett enda klick utan att behöva anpassa dem.

Du kan använda en färdig rapport för att se det övergripande resultatet för alla dina annonsenheter för partnerbudgivning, som endast används på tredje parts medlingsplattformar.

Obs! Den färdiga rapporten för partnerbudgivning är bara tillgänglig om du har minst en annonsenhet för partnerbudgivning i ditt AdMob-konto.

Så här ser du den färdiga rapporten för partnerbudgivning:

1. Logga in på ditt AdMob-konto på https://apps.admob.com.
  2. Klicka på Rapporter i sidofältet.
  3. Klicka på Partnerbudgivning i avsnittet med färdiga rapporter.

Du kan även se en daglig översikt över resultatet för din annonsenhet för partnerbudgivning i appöversikten.

Tolka mätvärdena i rapporten för partnerbudgivning

Den färdiga rapporten för partnerbudgivning innehåller flera mätvärden. Med hjälp av dem kan du analysera hur det går för din annonsenhet på medlingsplattformen från tredje part.

Bilden nedan visar hur de olika mätvärdena tillsammans ger dig överblick över annonsenhetens resultat.Exempel på partnerbudtratten i AdMob, som omfattar matchningsfrekvens, visningsfrekvens, förfrågningar, budförfrågningar, vinnande bud, matchade förfrågningar och exponeringar.

Om matchade förfrågningar för partnerbudgivning

När du använder den färdiga rapporten för partnerbudgivning definieras matchade förfrågningar som antalet gånger Google vinner Googles budgivningsauktion, tredje parts budgivningsauktion och tredje parts vattenfall (om tillämpligt). och returnerar en annons för appen.

Eftersom matchade förfrågningar beräknas på olika sätt för annonsenheter för partnerbudgivning kan det hända att du ser en minskning av matchningsfrekvensen och en ökning av visningsfrekvensen i dina rapporter. Detta påverkar inte dina annonsintäkter.