Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Välitys

Valmiit raportit yhteistyökumppanien hintatarjouksia käyttäville mainosyksiköille (beta)

Huom. Tämä ominaisuus on tällä hetkellä betavaiheessa.

Valmiisiin raportteihin on valittu kunkin raporttityypin useimmin käytetyt mittarit ja ulottuvuudet. Näistä raporteista näet tärkeimmät tiedot yhdellä klikkauksella, eikä niitä tarvitse muokata.

Valmiista raportista voit nähdä kaikkien niiden yhteistyökumppanien hintatarjouksia käyttävien mainosyksiköidesi kokonaistulokset, joita käytetään vain kolmannen osapuolen välitysalustoilla.

Huom. Valmis raportti on saatavilla vain, jos sinulla on vähintään yksi yhteistyökumppanien hintatarjouksia käyttävä mainosyksikkö AdMob-tililläsi.

Näin voit nähdä valmiin raportin yhteistyökumppanien hintatarjouksille:

1. Kirjaudu AdMob-tilillesi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Valitse sivupalkista Raportit.
  3. Klikkaa valmiiden raporttien kohdasta Yhteistyökumppanien hintatarjoukset.

Voit myös katsoa päiväkohtaisen yhteenvedon yhteistyökumppanien hintatarjouksia käyttävien mainosyksiköidesi tuloksista tutustumalla sovelluksen yleiseen raporttinäkymään.

Yhteistyökumppanien hintatarjousten raportin mittareiden tulkitseminen

Yhteistyökumppanien hintatarjousten valmiiseen raporttiin sisältyy useita mittareita. Mittarit auttavat analysoimaan mainosyksiköidesi tuloksia kolmannen osapuolen välitysalustalla.

Alla olevassa kuvassa näkyy, miten kukin näistä mittareista toimii yhdessä luodakseen kokonaiskuvan mainosyksiköidesi tuloksista.Esimerkki yhteistyökumppanien hintatarjoussuppilosta AdMobissa, sisältäen osuvuusprosentin, näkymisprosentin, pyynnöt, hintatarjouspyynnöt, voittaneet hintatarjoukset, osuvat pyynnöt ja impressiot

Yhteistyökumppanien hintatarjousten osuvat pyynnöt

Yhteistyökumppanien hintatarjousten valmiissa raportissa osuvilla pyynnöillä tarkoitetaan sitä, kuinka monta kertaa Google voittaa Googlen hintatarjoushuutokaupan, kolmannen osapuolen hintatarjoushuutokaupan ja kolmannen osapuolen mahdollisen waterfall-välityksen ja näyttää mainoksen sovelluksessa.

Osuvat pyynnöt lasketaan eri tavalla yhteistyökumppanien hintatarjouksia käyttäville mainosyksiköille, joten osuvuusarvo saattaa laskea ja näkymisprosentti nousta raporteissa. Tämä ei vaikuta mainostuloihisi.