Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Formidling

Brug brugsklare rapporter til annonceenheder for partnerbudgivning (beta)

Bemærk! Denne funktion er i øjeblikket i betaversion.

Brugsklare rapporter er udfyldt med de oftest brugte metrics og dimensioner for en rapporttype. Disse rapporter hjælper dig med at se de vigtigste oplysninger med ét klik uden behov for tilpasning.

Du kan anvende de brugsklare rapporter til at se den samlede effektivitet for alle dine annonceenheder for partnerbud, som kun bruges på tredjepartsformidlingsplatforme.

Bemærk! Den brugsklare rapport for partnerbudgivning er kun tilgængelig, hvis du har mindst én annonceenhed for partnerbudgivning på din AdMob-konto.

Sådan ser du din brugsklare rapport om partnerbudgivning:

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.com.
  2. Klik på Rapporter på sidebjælken.
  3. Klik på Partnerbudgivning i sektionen med brugsklare rapporter.

Du kan også se en daglig oversigt over effektiviteten for dine annonceenheder for partnerbudgivning i kontrolpanelet for appoversigt.

Om metrics i din rapport om partnerbudgivning

Den brugsklare rapport om partnerbudgivning indeholder flere metrics. De metrics, der er inkluderet i din rapport om partnerbudgivning, kan hjælpe dig med at analysere, hvordan din annonceenhed klarer sig på tredjepartsformidlingsplatformen.

Nedenstående billede viser, hvordan de forskellige metrics samarbejder om at give dig et overordnet billede af annonceenhedens effektivitet.Eksempel på partnerbudgivningstragten i AdMob inklusive matchprocent, visningsprocent, anmodninger, budanmodninger, vindende bud, matchede anmodninger og eksponeringer

Om matchede anmodninger for partnerbudgivning

Når du bruger den brugsklare rapport om partnerbudgivning, er definitionen af matchede anmodninger det antal gange, Google vinder Google-auktionen for budgivning og tredjepartsvandfaldet (hvis det er relevant) og returnerer en annonce til appen.

Da matchede anmodninger beregnes anderledes for annonceenheder for partnerbudgivning, vil du muligvis opleve et fald i matchprocenten og en stigning i visningsprocenten i dine rapporter. Dette har ingen betydning for din annonceomsætning.