Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Välitys

Usein kysyttyä yhteistyökumppanien hintatarjouksista (beta)

Huom. Tämä ominaisuus on tällä hetkellä betavaiheessa.

Olemme keränneet alle vastauksia yhteistyökumppaneiden hintatarjouksista usein kysyttyihin kysymyksiin.

Yleistä

Mitä yhteistyökumppanien hintatarjouksia käyttävät mainosyksiköt ovat?

Yhteistyökumppanien hintatarjousten avulla pääset hyödyntämään Googlen kysyntää hintatarjousmainoslähteenä kolmannen osapuolen välitysalustalla. Jos et käytä AdMobia välitysalustana, voit luoda yhteistyökumppanien hintatarjouksia käyttävän mainosyksikön, jonka avulla Google (Google Ads, Display & Video 360) voi tehdä hintatarjouksia mainosinventaaristasi kolmannen osapuolen huutokaupoissa.

Sinun on luotava uusi yhteistyökumppanien hintatarjouksia käyttävä mainosyksikkö, jotta pääset käyttämään Googlen kysyntää reaaliaikaisissa hintatarjoushuutokaupoissa kolmannen osapuolen välitysalustoilla. Et voi käyttää uudelleen vakiotyyppisiä mainosyksiköitä.

Voinko käyttää yhteistyökumppanien hintatarjouksia käyttäviä mainosyksiköitä muissa integroinneissa?

Voit käyttää yhteistyökumppanien hintatarjouksia käyttäviä mainosyksiköitä hintatarjousmainoslähteenä vain tuetuilla kolmannen osapuolen välitysalustoilla. Yhteistyökumppanien hintatarjouksia käyttäviä mainosyksiköitä ei voi käyttää waterfall-lähteinä kolmannen osapuolen välitysalustoilla.

Et voi myöskään käyttää yhteistyökumppanien hintatarjouksia käyttäviä mainosyksiköitä AdMob-kampanjoissa tai AdMob-välityksessä. Jos haluat käyttää AdMobin kampanja- tai välitysominaisuutta, luo sen sijaan vakiomuotoinen mainosyksikkö.

Mitä eroa on yhteistyökumppanien hintatarjouksilla ja hintatarjouksilla AdMobissa?

Yhteistyökumppanien hintatarjouksia käyttävän mainosyksikön avulla voit käyttää Googlea hintatarjousmainoslähteenä kolmannen osapuolen välitysalustalla. Valitse tämä mainosyksikkö, jos et käytä AdMobia välitysalustana ja haluat käyttää Googlen kysyntää kolmannen osapuolen reaaliaikaisissa hintatarjoushuutokaupoissasi.

Hintatarjousten tekeminen AdMobissa on tarkoitettu julkaisijoille, jotka käyttävät AdMobia välitysalustanaan. Voit ottaa waterfall-välityksen käyttöön AdMobissa, jos haluat kutsua hintatarjousmainoslähteitä kilpailemaan reaaliaikaisessa huutokaupassa mainospyyntöjesi täyttämisestä. Lue lisää hintatarjouksista AdMobissa.

Miten voin saada tuloja Googlelta?

Saat Googlelta tuloja AdMob-tilisi kautta. Lue lisää maksun saamisesta ja AdMobin maksuaikataulusta.
Jos olet hallinnoija ja käytät MCM-työkalua, lue lisää maksutietueista.

Miten voin mitata yhteistyökumppanien hintatarjouksia käyttävien mainosyksiköiden tuloksia?

Voit analysoida yhteistyökumppanien hintatarjouksia käyttävien mainosyksiköiden tuloksia suoraan AdMobissa yhteistyökumppanien hintatarjousten valmiin raportin avulla.

Näin voit nähdä valmiin raportin yhteistyökumppanien hintatarjouksille:

1. Kirjaudu AdMob-tilillesi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Valitse sivupalkista Raportit.
  3. Klikkaa valmiiden raporttien kohdasta Yhteistyökumppanien hintatarjoukset.

Miten yhteistyökumppanien hintatarjouksia käyttävät mainosyksiköt toimivat hintatarjousratkaisujen kanssa muilla alustoilla?

Kun käytät yhteistyökumppanien hintatarjouksia käyttäviä mainosyksiköitä, Googlen kysyntä voi tehdä hintatarjouksia mainospyynnöistäsi reaaliaikaisessa hintatarjoushuutokaupassa, jota hostataan kolmannen osapuolen välitysalustalla.

Ensimmäiseksi sinun on luotava yhteistyökumppanien hintatarjouksia käyttävä mainosyksikkö AdMobissa. Seuraavaksi Google on määritettävä hintatarjousmainoslähteeksi kolmannen osapuolen välitysalustalla.

Google edellyttää, että mäppäät yhteistyökumppanien hintatarjouksia käyttävän mainosyksikön välitysalustalla käyttämällä mainosyksikön tunnusta ja sovellustunnusta. Välitysalustalla on tarkat ohjeet mainosverkoston käyttöönottoon ja mainosyksiköiden mäppäykseen.

Lue lisää siitä, miten yhteistyökumppanien hintatarjoukset toimivat.

Käyttöönotto

Voinko käyttää nykyisiä mainosyksiköitäni, jotta voin käyttää Googlea hintatarjousmainoslähteenä toisella alustalla?

Et voi. Sinun on luotava uusi yhteistyökumppanien hintatarjouksia käyttävä mainosyksikkö, jotta voit käyttää Googlea hintatarjousmainoslähteenä toisella välitysalustalla. Et voi käyttää tavallisia mainosyksiköitä uudelleen yhteistyökumppanien hintatarjouksia käyttävinä mainosyksiköinä.

Mitkä kolmannen osapuolen välitysalustat tukevat yhteistyökumppanien hintatarjouksia käyttäviä mainosyksiköitä?

Seuraavat välitysalustat tukevat tällä hetkellä yhteistyökumppanien hintatarjouksia:
  • AdMost
  • AppLovin MAX
  • Chartboost Mediation
  • DT Fairbid
  • Gravite
  • TopOn
  • Unity LevelPlay

Mitä SDK-versioita ja ‐sovittimia minun tulisi käyttää?

Suosittelemme, että asennat sovellukseesi seuraavat Google Mobile Ads (GMA) SDK:t yhteistyökumppanien hintatarjouksia varten:

• 21.4.0 tai uudempi (Android)
  • 9.12.0 tai uudempi (iOS).

Yhteistyökumppanien hintatarjousten käyttöön tarvitaan kuitenkin vähintään seuraavat SDK-versiot:

• 21.0.0 tai uudempi (Android)
  • 8.5.0 tai uudempi (iOS).

Tarkista kolmannen osapuolen välitysalustalta, mikä SDK ja sovitin tarvitaan yhteistyökumppanien hintatarjousten käyttöön.

Miksi en voi valita tiettyjä lisäasetuksia yhteistyökumppanien hintatarjouksia käyttäville mainosyksiköille?

Yhteistyökumppanien hintatarjouksia käyttävät mainosyksiköt eivät tällä hetkellä tue lisäasetuksia. Jotkin näistä lisäasetuksista voidaan ottaa käyttöön kolmannen osapuolen välitysalustalla (esimerkiksi näyttötiheyden rajoitustoiminto).

Ohjeita ongelmatilanteisiin

Miksi osuvat pyynnöt ja osuvuusarvo ovat pienempiä yhteistyökumppanien hintatarjouksia käyttäville mainosyksiköille?

Yhteistyökumppanien hintatarjouksia käyttävien mainosyksiköiden yhteydessä osuvilla pyynnöillä tarkoitetaan sitä, kuinka monta kertaa Google voittaa Googlen hintatarjoushuutokaupan, kolmannen osapuolen hintatarjoushuutokaupan ja kolmannen osapuolen mahdollisen waterfall-välityksen ja näyttää mainoksen sovelluksessa.

Osuvat pyynnöt lasketaan eri tavalla yhteistyökumppanien hintatarjouksia käyttäville mainosyksiköille, joten osuvuusarvo saattaa laskea ja näkymisprosentti nousta raporteissa. Tämä ei vaikuta mainostuloihisi.

Miksi AdMob-tililläni ja kolmannen osapuolen välitysalustalla kirjattujen impressioiden määrässä on eroa?

​​Pieniä eroja voi esiintyä impressioiden laskentatapojen vaihtelun ja mahdollisesti myös erilaisten integrointien vuoksi. Jos eroja esiintyy, arvioidut tulot lasketaan AdMob-tililläsi näkyvien impressioiden perusteella.

Miksi AdMob-tilin ja kolmannen osapuolen välitysalustan tuloraporttien välillä on eroja?

Yhteistyökumppanien hintatarjousten raportointi perustuu arvioon tuloista, joita yhteistyökumppanien hintatarjouksia käyttävä mainosyksikkö on tuottanut kolmannen osapuolen välitysalustalla. Kukin alusta voi esittää tulot omien sopimusehtojensa mukaisesti. Pieniä eroja voi esiintyä erilaisten raportointitapojen vuoksi. Jos eroja esiintyy, AdMob-tililläsi näkyvät arvioidut tulot vastaavat parhaiten Googlelta saatavaa lopullista maksua.

Minulla on ongelmia kolmannen osapuolen välitysalustan kanssa. Mitä voin tehdä?

Tutustu kolmannen osapuolen välitysalustan tukivaihtoehtoihin.

Voinko testata integraatiotani mainostarkistimen avulla?

Et voi. Voit käyttää mainostarkistinta vain, jos käytät AdMobia tai Ad Manageria välitysalustana. Tarkista kolmannen osapuolen välitysalustalta, mikä on paras tapa testata integrointia.