Varsel

Få personlig tilpassede optimaliseringstips, en bedre forståelse av kontotilstanden din og unnagjort oppsettet på den nye og enda bedre Min AdMob-siden.

Mediering

Vi lanserer partnerbudgivning (beta)

Note: This feature is currently in beta release.

Nå kan du bruke Google som annonsekilde med budgivning på andre medieringsplattformer enn AdMob.

Hva er partnerbudgivning?

Med partnerbudgivning får du tilgang til Google-etterspørsel som budgivningskilde på støttede medieringsplattformer fra tredjeparter. Tidligere var det bare standard annonseenheter som kunne dekke Google-etterspørsel via tradisjonell sammenkjedet mediering på tredjepartsplattformer.

Med partnerbudgivning kan du nå la Google (Google Ads, Display & Video 360) by på beholdningen din i tredjepartsauksjoner med budgivning i sanntid – selv om du ikke bruker AdMob som medieringsplattform.

Sjekk om tredjepartsplattformen for mediering støtter partnerbudgivning.

Merk deg at Google kan bli pålagt å betale et gebyr til partnerplattformen for mediering.

Hvordan fungerer partnerbudgivning?

Ved hjelp av tredjepartsplattformen du bruker, og annonseenheter med partnerbudgivning kan Google-etterspørsel delta i auksjoner med budgivning i sanntid.

1. Opprett en annonseenhet med partnerbudgivning i AdMob

Først konfigurerer du appen din i AdMob. Deretter oppretter du en annonseenhet med partnerbudgivning i AdMob.

Vær oppmerksom på at appen din må evalueres og godkjennes i AdMob før det kan vises annonser i annonseenheten med partnerbudgivning.

2. Konfigurer Google som budgiver på en tredjeparts medieringsplattform

Deretter konfigurerer du Google som budgivningskilde på tredjepartens medieringsplattform (ikke AdMob). Google krever at annonseenheten med partnerbudgivning tilordnes app-ID-en og annonseenhets-ID-en på medieringsplattformen.

Du finner app- og annonseenhets-ID-ene i AdMob-kontoen din. Gå til tredjepartsplattformen for mediering hvis du vil ha spesifikk veiledning i hvordan du konfigurerer et annonsenettverk og/eller tilordner annonseenheter.

3. Google konkurrerer om beholdningen din i en auksjon med budgivning i sanntid

Tredjepartsplattformen for mediering er vert for budgivningen i sanntid. Google byr på annonseforespørslene dine sammen med de andre budgiverne og annonsekildene du har konfigurert i sammenkjedingen av annonsekilder på tredjepartsplattformen med mediering.

Merk: Google (Google Ads, Display & Video 360) vises som «Google-budgivning» på tredjepartsplattformene for mediering.

Du kan analysere Google-resultatene ved hjelp av standardrapportene om partnerbudgivning.

Kom i gang med partnerbudgivning

Denne funksjonen er foreløpig bare tilgjengelig i betaversjon for et begrenset antall publisister. Finn ut hvordan du oppretter annonseenheter med partnerbudgivning i AdMob, og se vanlige spørsmål