Ontvang gepersonaliseerde optimalisatietips, krijg inzicht in uw accountstatus en stel voltooiing in op de verbeterde Mijn AdMob-pagina.

Bemiddeling

Nieuw: Partnerbiedingen (bèta)

Note: This feature is currently in beta release.

U kunt Google nu gebruiken als advertentiebron voor Bieden op andere bemiddelingsplatforms (niet AdMob).

Wat zijn partnerbiedingen?

Met partnerbiedingen heeft u toegang tot advertentievraag van Google als bron voor Bieden op ondersteunde bemiddelingsplatforms van derden. Eerder kon u alleen standaard advertentieblokken gebruiken voor toegang tot Google-productbronnen via traditionele waterfallbemiddeling op platforms van derden.

Met partnerbiedingen kunt u Google (Google Ads, Display & Video 360) nu toestaan om op uw voorraad te bieden in veilingen voor realtime bieden van derden, zelfs als u AdMob niet gebruikt als bemiddelingsplatform.

Ga na of uw bemiddelingsplatform van derden partnerbiedingen ondersteunt.

Google moet mogelijk kosten moet betalen aan het bemiddelingsplatform van de partner.

Hoe werken partnerbiedingen?

Advertentieblokken voor partnerbiedingen werken met uw bemiddelingsplatform van derden, waardoor Google-productbronnen kunnen deelnemen aan hun veilingen voor realtime bieden.

1. Maak een advertentieblok voor partnerbiedingen in AdMob

Eerst stelt u uw app in AdMob in. Daarna maakt u een advertentieblok voor partnerbiedingen in AdMob.

Uw app moet worden beoordeeld en goedgekeurd in AdMob voordat een advertentieblok voor partnerbiedingen advertenties kan tonen.

2. Stel Google in als bieder op een bemiddelingsplatform van derden

Stel Google in als bron voor Bieden op uw bemiddelingsplatform van derden (niet in AdMob). Google vereist dat u uw advertentieblok voor partnerbiedingen toewijst in uw bemiddelingsplatform met de advertentieblok-ID en de app-ID.

Uw app-ID's en advertentieblok-ID's vindt u in uw AdMob-account. Voer de specifieke instructies uit van uw bemiddelingsplatform van derden om een advertentienetwerk in te stellen en/of een advertentieblok toe te wijzen.

3. Google concurreert om uw voorraad in een veiling voor realtime bieden

Uw bemiddelingsplatform van derden host de veiling voor realtime bieden en Google biedt voor uw advertentieverzoeken, samen met de andere bieders en advertentiebronnen die u heeft ingesteld in uw bemiddelingswaterfall van derden.

Opmerking: Google (Google Ads, Display & Video 360) wordt getoond als Google-biedingen op uw bemiddelingsplatforms van derden.

U kunt de prestaties van Google analyseren in de kant-en-klare rapporten voor partnerbiedingen.

Aan de slag met partnerbiedingen

Deze functie is momenteel als bètaversie beschikbaar voor een beperkte groep uitgevers. Lees meer informatie over hoe u advertentieblokken voor partnerbiedingen maakt in AdMob en bekijk de veelgestelde vragen.