Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Välitys

Yhteistyökumppanien hintatarjoukset (beta)

Huom. Tämä ominaisuus on tällä hetkellä betavaiheessa.

Googlea voi nyt käyttää hintatarjousmainoslähteenä muilla välitysalustoilla (ei AdMobissa).

Mitä yhteistyökumppanien hintatarjoukset ovat?

Yhteistyökumppanien hintatarjousten avulla pääset hyödyntämään Googlen kysyntää hintatarjousmainoslähteenä tuetuilla kolmansien osapuolten välitysalustoilla. Aiemmin Googlen kysyntää pystyi hyödyntämään ainoastaan käyttämällä tavallisia mainosyksiköitä perinteisen waterfall-välityksen kautta kolmansien osapuolten välitysalustoilla.

Nyt voit käyttää yhteistyökumppanien hintatarjouksia, jolloin Google (Google Ads ja Display & Video 360) voi tehdä hintatarjouksia inventaaristasi kolmannen osapuolen reaaliaikaisissa hintatarjoushuutokaupoissa, vaikka et käyttäisi välitysalustana AdMobia.

Tarkista, tukeeko kolmannen osapuolen välitysalustasi yhteistyökumppanien hintatarjouksia.

Huomaa, että Googlen on ehkä maksettava maksu kyseiselle välitysalustalle.

Miten yhteistyökumppanien hintatarjoukset toimivat?

Yhteistyökumppanien hintatarjouksia käyttävät mainosyksiköt toimivat kolmannen osapuolen välitysalustan kanssa, jotta Googlen kysyntä voi osallistua niiden reaaliaikaisiin hintatarjoushuutokauppoihin.

1. Yhteistyökumppanien hintatarjouksia käyttävä mainosyksikkö luodaan AdMobissa

Aloita lisäämällä sovelluksesi AdMobiin. Sen jälkeen sinun on luotava yhteistyökumppanien hintatarjouksia käyttävä mainosyksikkö AdMobissa.

Huomaa, että sovelluksesi on tarkastettava ja hyväksyttävä AdMobissa ennen kuin yhteistyökumppanien hintatarjouksia käyttävä mainosyksikkö voi näyttää mainoksia.

2. Google määritetään tarjoajaksi kolmannen osapuolen välitysalustalla

Seuraavaksi sinun on lisättävä Google hintatarjousmainoslähteeksi kolmannen osapuolen välitysalustalla (ei AdMobissa). Google edellyttää, että mäppäät yhteistyökumppanien hintatarjouksia käyttävän mainosyksikön välitysalustalla käyttämällä mainosyksikön tunnusta ja sovellustunnusta.

Löydät sovellustunnukset ja mainosyksikön tunnukset AdMob-tililtäsi. Kolmannen osapuolen välitysalustalla on tarkat ohjeet mainosverkoston lisäämiseen ja/tai mainosyksikön mäppäykseen.

3. Google kilpailee inventaaristasi reaaliaikaisessa hintatarjoushuutokaupassa

Kolmannen osapuolen välitysalusta isännöi mainospyyntöjesi reaaliaikaista hintatarjoushuutokauppaa ja Googlen hintatarjouksia niiden muiden tarjoajien ja mainoslähteiden kanssa, jotka olet ottanut käyttöön kolmannen osapuolen waterfall-välityksessä.

Huom. Google (Google Ads, Display & Video 360) näkyy kolmannen osapuolen alustoilla nimellä "Googlen hintatarjoukset".

Voit analysoida Googlen tuloksia yhteistyökumppanien hintatarjousten valmiiden raporttien avulla.

Näin aloitat yhteistyökumppanien hintatarjousten käytön

Tämä ominaisuus on betavaiheessa ja vain tiettyjen julkaisijoiden käytettävissä. Lue lisää yhteistyökumppanien hintatarjouksia käyttävien mainosyksiköiden luomisesta AdMobissa ja tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin