På den förbättrade sidan Mitt AdMob hittar du anpassade optimeringstips och kan läsa information om din kontostatus och slutföra konfigureringen.

Medling

Hantera annonsenheter för partnerbudgivning i AdMob (beta)

Obs! Det här är för närvarande en betafunktion.

Du kan redigera och ta bort annonsenheter för partnerbudgivning i AdMob.

Redigera en annonsenhet för partnerbudgivning

Obs! Du kan endast ändra namnet på annonsenheter för partnerbudgivning.

Så här redigerar du en annonsenhet för partnerbudgivning:

1. Logga in på ditt AdMob-konto på https://apps.admob.com.
  2. Klicka på Appar i sidofältet.
  3. Välj namnet på appen som är kopplad till annonsenheten du vill redigera. Obs! Om du inte ser appen på listan över senaste appar kan du klicka på Visa alla appar. Klicka sedan på appnamnet.
  4. Klicka på Annonsenheter i sidofältet.
    Om du använder både standardannonsenheter och annonsenheter för partnerbudgivning kan du filtrera efter typ av annonsenhet. Läs om hur du ser annonsenheter efter visningstyp
  5. Klicka på annonsenhetens namn.
  6. Gör önskade ändringar i annonsenheten.
  7. Klicka på Spara.

Ta bort en annonsenhet för partnerbudgivning

Du kan ta bort annonsenheter för partnerbudgivning som du inte längre behöver. När du tar bort en annonsenhet inaktiveras all tillhörande annonsvisning och alla inställningar, och aktiva kampanjer som är länkade till annonsenheten kan sluta visas. Du kommer inte längre åt annonsenheten, men du kan fortfarande se tidigare data om annonsenheten i rapporter.

Det går inte att återställa en annonsenhet efter att den har tagits bort.

Så här tar du bort en annonsenhet för partnerbudgivning:

1. Logga in på ditt AdMob-konto på https://apps.admob.com.
  2. Klicka på Appar i sidofältet.
  3. Välj namnet på appen som är kopplad till annonsenheten du vill ta bort. Obs! Om du inte ser appen på listan över senaste appar kan du klicka på Visa alla appar. Klicka sedan på appnamnet.
  4. Klicka på Annonsenheter i sidofältet.
    Om du använder både standardannonsenheter och annonsenheter för partnerbudgivning kan du filtrera efter typ av annonsenhet. Läs om hur du ser annonsenheter efter visningstyp.
  5. Markera kryssrutan bredvid den eller de annonsenheter som du vill ta bort.
  6. Klicka på Ta bort. En dialogruta visas.
  7. Klicka på Ta bort en gång till. Obs! Du kan inte ångra den här åtgärden.

Visa annonsenheter efter visningstyp

På sidan för annonsenheter kan du filtrera annonsenheterna efter visningstyp (standard- eller partnerbudgivning). Välj den typ av annonsenhet som du vill filtrera efter i rullgardinsmenyn.

1. Logga in på ditt AdMob-konto på https://apps.admob.com.
  2. Klicka på Appar i sidofältet.
  3.  Välj namnet på appen som är kopplad till annonsenheten du vill ta bort. Obs! Om du inte ser appen på listan över senaste appar kan du klicka på Visa alla appar. Klicka sedan på appnamnet.
  4. Klicka på Annonsenheter i sidofältet.
  5. Klicka på rullgardinsmenyn Visningstyp för annonsenhet för att filtrera efter Standardannonsenheter eller Annonsenheter för partnerbudgivning.

Läs mer om annonsvisningstyp