Ontvang gepersonaliseerde optimalisatietips, krijg inzicht in uw accountstatus en stel voltooiing in op de verbeterde Mijn AdMob-pagina.

Bemiddeling

Advertentieblokken voor partnerbiedingen beheren in AdMob (bèta)

Note: This feature is currently in beta release.

U kunt advertentieblokken voor partnerbiedingen bewerken in of verwijderen uit AdMob.

Een advertentieblok voor partnerbiedingen bewerken

Opmerking: U kunt alleen de naam van advertentieblokken voor partnerbiedingen wijzigen.

Zo bewerkt u een advertentieblok voor partnerbiedingen:

1. Log in op uw AdMob-account via https://apps.admob.com.
  2. Klik in de zijbalk op Apps.
  3. Selecteer de naam van de app die is gekoppeld aan het advertentieblok dat u wilt bewerken. Opmerking: Als u de app niet kunt vinden in de lijst van recente apps, klikt u op Alle apps bekijken. Klik daarna op de naam van de app.
  4. Klik in de zijbalk op Advertentieblokken.
    Als u zowel standaard advertentieblokken als advertentieblokken voor partnerbiedingen gebruikt, kunt u filteren op het type advertentieblok. Meer informatie over hoe u advertentieblokken bekijkt per weergavetype
  5. Klik op de naam van het advertentieblok.
  6. Breng de gewenste wijzigingen in het advertentieblok aan.
  7. Klik op Opslaan.

Een advertentieblok voor partnerbiedingen verwijderen

Advertentieblokken voor partnerbiedingen die u niet meer nodig heeft, kunt u verwijderen. Als u een advertentieblok verwijdert, worden de bijbehorende advertentieweergave en instellingen uitgezet en lopen gekoppelde, actieve campagnes mogelijk niet meer. U heeft geen toegang meer tot het advertentieblok, maar in rapporten kunt u nog steeds historische gegevens voor de app bekijken.

U kunt een advertentieblok niet herstellen nadat het is verwijderd.

Zo verwijdert u een advertentieblok voor partnerbiedingen:

1. Log in op uw AdMob-account via https://apps.admob.com.
  2. Klik in de zijbalk op Apps.
  3. Selecteer de naam van de app die is gekoppeld aan het advertentieblok dat u wilt verwijderen. Opmerking: Als u de app niet kunt vinden in de lijst van recente apps, klikt u op Alle apps bekijken. Klik daarna op de naam van de app.
  4. Klik in de zijbalk op Advertentieblokken.
    Als u zowel standaard advertentieblokken als advertentieblokken voor partnerbiedingen gebruikt, kunt u filteren op het type advertentieblok. Meer informatie over hoe u advertentieblokken bekijkt per weergavetype
  5. Vink het selectievakje aan naast de advertentieblokken die u wilt verwijderen.
  6. Klik op Verwijderen. Er verschijnt een dialoogvenster.
  7. Klik opnieuw op VerwijderenOpmerking: Deze actie kan niet ongedaan worden gemaakt.

Advertentieblokken bekijken per weergavetype

Op de pagina met advertentieblokken kunt u de advertentieblokken filteren op het weergavetype (standaard- of partnerbiedingen). Selecteer in het dropdownmenu het weergavetype van het advertentieblok waarop u wilt filteren.

1. Log in op uw AdMob-account via https://apps.admob.com.
  2. Klik in de zijbalk op Apps.
  3.  Selecteer de naam van de app die is gekoppeld aan het advertentieblok dat u wilt verwijderen. Opmerking: Als u de app niet kunt vinden in de lijst van recente apps, klikt u op Alle apps bekijken. Klik daarna op de naam van de app.
  4. Klik in de zijbalk op Advertentieblokken.
  5. Klik op het dropdownmenu voor het weergavetype voor advertentieblokken om te filteren op advertentieblokken voor standaardbiedingen of partnerbiedingen.

Meer informatie over het weergavetype van advertentieblokken