Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Välitys

Yhteistyökumppanien hintatarjouksia käyttävien mainosyksiköiden muokkaaminen ja poistaminen AdMobissa (beta)

Huom. Tämä ominaisuus on tällä hetkellä betavaiheessa.

Voit muokata tai poistaa yhteistyökumppanien hintatarjouksia käyttäviä mainosyksiköitä AdMobissa.

Mainosyksikön muokkaaminen

Huom. Voit muuttaa vain mainosyksikön nimeä.

Voit muokata mainosyksikköä seuraavasti:

1. Kirjaudu AdMob-tilillesi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Valitse sivupalkista Sovellukset.
  3. Valitse sen sovelluksen nimi, jossa muokattava mainosyksikkö sijaitsee. Huom. Jos sovellusta ei löydy viimeisimpien sovellusten joukosta, klikkaa Näytä kaikki sovellukset. Klikkaa sitten sovelluksen nimeä.
  4. Valitse sivupalkista Mainosyksiköt.
    Jos käytät sekä vakiotyyppisiä mainosyksiköitä että yhteistyökumppanien hintatarjouksia käyttäviä mainosyksiköitä, voit suodattaa mainosyksiköiden tyypin mukaan. Katso, miten voit nähdä mainosyksiköt näyttötyypin mukaan
  5. Klikkaa mainosyksikön nimeä.
  6. Tee haluamasi muutokset mainosyksikköön.
  7. Klikkaa Tallenna.

Mainosyksikön poistaminen

Voit poistaa yhteistyökumppanien hintatarjouksia käyttävät mainosyksiköt, joita et enää tarvitse. Kun mainosyksikkö poistetaan, kaikki siihen liittyvät asetukset ja mainosten näyttö poistuvat käytöstä. Lisäksi mainosyksikköön linkitettyjen aktiivisten kampanjoiden näkyminen saattaa loppua. Et voi enää käyttää mainosyksikköä mutta voit edelleen katsoa sen aiempaa dataa raporteissa.

Et voi palauttaa mainosyksikköä sen poistamisen jälkeen.

Voit poistaa yhteistyökumppanien hintatarjouksia käyttävän mainosyksikön seuraavasti:

1. Kirjaudu AdMob-tilillesi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Valitse sivupalkista Sovellukset.
  3. Valitse sen sovelluksen nimi, jossa muokattava mainosyksikkö sijaitsee. Huom. Jos sovellusta ei löydy viimeisimpien sovellusten joukosta, klikkaa Näytä kaikki sovellukset. Klikkaa sitten sovelluksen nimeä.
  4. Valitse sivupalkista Mainosyksiköt.
    Jos käytät sekä vakiotyyppisiä mainosyksiköitä että yhteistyökumppanien hintatarjouksia käyttäviä mainosyksiköitä, voit suodattaa mainosyksiköiden tyypin mukaan. Katso, miten voit nähdä mainosyksiköt näyttötyypin mukaan.
  5. Klikkaa poistettavien mainosyksiköiden vieressä olevia valintaruutuja.
  6. Klikkaa Poista. Näyttöön avautuu valintaikkuna.
  7. Klikkaa uudelleen PoistaHuom. Tätä toimintoa ei voi kumota.

Mainosyksiköiden katsominen näyttötyypin mukaan

Mainosyksikkösivulla voit suodattaa mainosyksiköt niiden näyttötyypin ("Tavallinen" tai "Yhteistyökumppanien hintatarjoukset") mukaan. Valitse avattavasta valikosta sen mainosyksikön näyttötyyppi, jota haluat käyttää suodatuksessa.

1. Kirjaudu AdMob-tilillesi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Valitse sivupalkista Sovellukset.
  3.  Valitse sen sovelluksen nimi, jossa poistettava mainosyksikkö sijaitsee. Huom. Jos sovellusta ei löydy viimeisimpien sovellusten joukosta, klikkaa Näytä kaikki sovellukset. Klikkaa sitten sovelluksen nimeä.
  4. Valitse sivupalkista Mainosyksiköt.
  5. Klikkaa avattavaa "Julkaistavan mainosyksikön tyyppi" ‑valikkoa ja valitse mainosyksiöiden suodatusperusteeksi "Tavallinen" tai "Yhteistyökumppanien hintatarjoukset".