Notifikation

Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Formidling

Administrer annonceenheder for partnerbudgivning i AdMob (beta)

Bemærk! Denne funktion er i øjeblikket i betaversion.

Du kan redigere eller fjerne annonceenheder for partnerbudgivning i AdMob.

Rediger en annonceenhed for partnerbudgivning

Bemærk! Du kan kun ændre navnet på annonceenheder for partnerbudgivning.

Følg denne vejledning for at redigere en annonceenhed for partnerbudgivning:

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.com.
  2. Klik på Apps i sidebjælken.
  3. Vælg navnet på den app, der er knyttet til den annonceenhed, du vil redigere. Bemærk! Hvis du ikke kan finde navnet på listen over de seneste benyttede apps, kan du klikke på Se alle apps. Klik derefter på navnet på appen.
  4. Klik på Annonceenheder i sidebjælken.
    Hvis du bruger både standardannonceenheder og annonceenheder for partnerbudgivning, kan du filtrere efter typen af annonceenhed. Få flere oplysninger om, hvordan du får vist annonceenheder efter visningstype
  5. Klik på navnet på annonceenheden.
  6. Foretag de ønskede ændringer af annonceenheden.
  7. Klik på Gem.

Fjern en annonceenhed for partnerbudgivning

Du kan fjerne annonceenheder for partnerbudgivning, som du ikke længere har brug for. Hvis du fjerne en annonceenhed, deaktiveres alle tilknyttet annoncevisning og indstillinger, og aktive kampagner, der er knyttet til annonceenheden, stopper muligvis med at køre. Du vil ikke længere have adgang til annonceenheden, men du kan stadig se historiske data for annonceenheden i rapporter.

Du kan ikke gendanne en annonceenhed, efter at den er blevet fjernet.

Følg denne vejledning for at fjerne en annonceenhed for partnerbudgivning:

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.com.
  2. Klik på Apps i sidebjælken.
  3. Vælg navnet på den app, der er knyttet til den annonceenhed, du vil fjerne. Bemærk! Hvis du ikke kan finde navnet på listen over de seneste benyttede apps, kan du klikke på Se alle apps. Klik derefter på navnet på appen.
  4. Klik på Annonceenheder i sidebjælken.
    Hvis du bruger både standardannonceenheder og annonceenheder for partnerbudgivning, kan du filtrere efter typen af annonceenhed. Få flere oplysninger om, hvordan du får vist annonceenheder efter visningstype.
  5. Klik på afkrydsningsfeltet ud for de annonceenheder, du vil fjerne.
  6. Klik på Fjern. Der vises en dialogboks.
  7. Klik på Fjern igen. Bemærk! Denne handling kan ikke fortrydes.

Se annonceenheder efter visningstype

På siden med annonceenheder kan du filtrere annonceenhederne efter deres visningstype (standard eller partnerbudgivning). Vælg den type annonceenhed, der skal filtreres efter, i rullemenuen.

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.com.
  2. Klik på Apps i sidebjælken.
  3.  Vælg navnet på den app, der er knyttet til den annonceenhed, du vil fjerne. Bemærk! Hvis du ikke kan finde navnet på listen over de seneste benyttede apps, kan du klikke på Se alle apps. Klik derefter på navnet på appen.
  4. Klik på Annonceenheder i sidebjælken.
  5. Klik på rullemenuen Visningstype for annonceenhed for at filtrere efter enten Standard eller Annonceenhed for partnerbudgivning.

Få flere oplysninger om visningstype for annonceenhed