Få personlig tilpassede optimaliseringstips, en bedre forståelse av kontotilstanden din og unnagjort oppsettet på den nye og enda bedre Min AdMob-siden.

Apper

Tilknytt Google Ads-kontoen din

Før du kan bruke AdMob-kampanjer, må du tilknytte en Google Ads-konto. I AdMob kan du opprette egenannonse-kampanjer for å krysspromotere appene dine, eller du kan konfigurere direktesolgte kampanjer for å selge annonsebeholdning til annonsører.

Du må ha administratortilgang til eller tillatelse til å administrere AdMob-kontoen din for å knytte den sammen med en Google Ads-konto.

Veiledning

1. Logg på AdMob-kontoen din på https://apps.admob.com.
  2. Klikk på Innstillinger i sidefeltet.
  3. Klikk på Tilknyttede tjenester-fanen.
  4. Klikk på Vis i Google Ads-raden i «Administrer kontotilknytninger»-delen.
  5. Klikk på av/på-knappen for å tilknytte en Google Ads-konto.
  6. Velg Google Ads-kontoen fra rullegardinmenyen.
    Rullegardinmenyen inneholder alle Google Ads-kontoene du kan knytte sammen med AdMob. Hvis du ikke ser den riktige Google Ads-kontoen, kan det hende at du ikke har tillatelsen som kreves i Google Ads. Merk at du må ha standard tilgang eller administratortilgang til en Google Ads-konto for å kunne knytte den sammen med AdMob. Vær også oppmerksom på at du ikke kan tilknytte en Google Ads-managerkonto (MCC).
  7. Klikk på Tilknytt konto

Hvis du er invitert til å dele en AdMob-konto, kan du trenge flere tillatelser for å få tilgang til kampanjefunksjonen. Finn ut hvordan du åpner kampanjer som invitert bruker.

Få tilgang til AdMob-kampanjer

Du må knytte en Google Ads-konto sammen med AdMob-kontoen din for å kunne bruke kampanjefunksjonen. Du må også påse at du har sendt inn den nåværende faktureringsinformasjonen din i Google Ads.

Tilknyttede tjenester-fanen kan du sjekke statusen for tilknytningen til Google Ads-kontoen din. Hvis statusen er Oppsettet er ufullstendig, kan det skyldes noe av dette:

• Google Ads-kontoen din har ikke den nåværende faktureringsinformasjonen din.
  • Faktureringsinformasjonen for Google Ads-kontoen din er utløpt.
  • Google Ads-kontobudsjettet ditt er utløpt.