Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Miksi AdMob-tilisi maksut on jäädytetty?

Maksujasi voidaan jäädyttää seuraavista syistä:

Tax Verot

Syydo this Tarkistettavat asiatdo this Jäädytyksen poistaminen
Et ole lähettänyt verotietojasi. Onko maksuosoitteesi maassa, jossa Google edellyttää tiettyjen verotietojen toimittamista? Lähetä verotiedot Googlelle.

payments Maksut

Syydo this Tarkistettavat asiatdo this Jäädytyksen poistaminen
Et ole todentanut henkilöllisyyttäsi. Oletko lähettänyt tarvittavat asiakirjat Googlelle?

Todenna henkilöllisyytesi.

Et ole todentanut osoitettasi. Oletko saanut postissa henkilökohtaisen tunnusluvun (PIN)? Todenna maksuosoitteesi PIN‑koodin avulla.
Et ole valinnut maksutapaa. Ovatko tulosi saavuttaneet maksutavan valinnan rajan? Valitse maksutapasi.
Et ole poistanut maksujen keskeytystä. Oletko keskeyttänyt AdMob-maksusi? Poista maksujen keskeytys, jotta voit taas saada maksuja.
Huom. Maksun jäädytys voi johtua myös muista maksuihin liittyvistä asioista. Jos maksusi on jäädytetty, näet ilmoituksen Maksut-sivulla. Klikkaamalla ilmoitusta saat selville, kuinka voit poistaa jäädytyksen ja käynnistää maksut.

policy Vaatimustenmukaisuus

Syydo this Tarkistettavat asiatdo this Jäädytyksen poistaminen
Tililläsi on käytäntöjen noudattamiseen liittyvä jäädytys.

Ennen kuin voit saada maksusi, sinun on annettava maksutiimillemme tietoja henkilöllisyytesi todentamista varten.

Oletko saanut Google Paymentsin tiimiltä pyynnön todentaa henkilökohtaiset tietosi? Todenna henkilökohtaiset tietosi.
Tilisi tarkastus on käynnissä AdMobin ohjelmakäytäntöjen ja rajoitusten noudattamisen varmistamiseksi.

Kaikkia tilejä valvotaan käytäntöjen noudattamisen varmistamiseksi ja kelpaamattoman toiminnan havaitsemiseksi. Toisinaan maksusi voidaan jäädyttää väliaikaisesti tilisi tarkistamisen ajaksi.

Näkyykö Maksut-sivullasi ilmoitus? Sinun ei tarvitse tehdä mitään. Jos tilisi on käytäntöjen mukainen ja liikenteesi hyväksyttävää, jäädytys poistuu automaattisesti tutkinnan päätyttyä.