Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Derfor er der en tilbageholdelse af betaling på din AdMob-konto

Dine betalinger kan blive tilbageholdt af følgende årsager:

Tax Afgifter

Årsagdo this Tjek dette do this Sådan fjerner du tilbageholdelsen
Du har ikke indsendt dine skatteoplysninger. Er din betalingsadresse i et land, hvor Google kræver, at du angiver visse skatteoplysninger? Indsend dine skatteoplysninger til Google.

payments Betalinger

Årsagdo this Tjek dette do this Sådan fjerner du tilbageholdelsen
Du har ikke bekræftet din identitet. Har du indsendt de påkrævede dokumenter?

Bekræft din identitet.

Du har ikke bekræftet din adresse. Har du modtaget en pinkode med posten? Angiv din pinkode for at bekræfte din betalingsadresse.
Du har ikke konfigureret en betalingsform. Har din indtjening nået grænsen vedrørende valg af betalingsmetode? Konfigurer din betalingsform.
Du har ikke fjernet en selvvalgt tilbageholdelse. Har du valgt at sætte dine AdMob-betalinger på pause? Fjern den selvvalgte tilbageholdelse for at begynde at modtage betalinger igen.
Bemærk! Du kan også opleve tilbageholdelse af betalinger i forbindelse med andre betalingsrelaterede problemer. Hvis dine betalinger tilbageholdes, får du vist en underretning på siden Betalinger. Klik på underretningen for at finde ud af, hvad du skal gøre for at fjerne tilbageholdelsen og blive kvalificeret til at modtage betaling.

policy Overholdelse

Årsagdo this Tjek dette do this Sådan fjerner du tilbageholdelsen
Der er en tilbageholdelse pga. kontrol på din konto.

Du skal give vores betalingsteam nogle oplysninger for at bekræfte din identitet, før din betaling kan foretages.

Har du modtaget en anmodning fra Google Payments-teamet, hvor du bliver bedt om at bekræfte dine personlige oplysninger? Bekræft dine personlige oplysninger.
Vi kontrollerer i øjeblikket, om din konto overholder AdMob-programpolitikkerne og -begrænsningerne.

Alle konti overvåges i forhold til overholdelse af politikker og ugyldig aktivitet. Mens din konto undersøges, bliver dine betalinger tilbageholdt midlertidigt.

Er der en underretning på siden Betalinger? Du behøver ikke at foretage dig noget. Denne tilbageholdelse fjernes automatisk, når undersøgelsen er afsluttet, hvis din konto overholder vores politikker, og din trafik er gyldig.