Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

AdMob-tiliä koskevan kutsun hyväksyminen

AdMob-käyttäjät, joilla on järjestelmänvalvojan luvat, voivat jakaa tilinsä muille, esimerkiksi yhteistyökumppaneille, työntekijöille, ystäville ja perheenjäsenille. Jos sinut kutsutaan AdMob-tilille, saat vahvistussähköpostin.

Näin voit hyväksyä kutsun ja päästä AdMob-tilille:

1. Etsi AdMob-kutsu sähköpostistasi. Viestissä kerrotaan myös, mikä käyttäjärooli sinulle on määritetty.
  2. Klikkaa viestissä olevaa Hyväksy kutsu ‐linkkiä.
  3. Kirjaudu AdMobiin Google-tililläsi.

Jos haluat käyttää eri Google-tiliä kuin sitä, jolle sait kutsun, ota yhteyttä kutsun lähettäneeseen järjestelmänvalvojaan ja pyydä häntä lähettämään uusi kutsu toiseen osoitteeseen.

Sinulla on 20 päivää aikaa hyväksyä kutsu, ennen kuin se vanhenee. Jos kutsu vanhenee, AdMob-järjestelmänvalvojan on kutsuttava sinut uudelleen.

Näin pääset kampanjoihin kutsuttuna käyttäjänä

Jotta voit päästä kampanjaominaisuuteen, sinulla on oltava pääsy AdMob-tiliin liittyvälle Google Ads ‐tilille. Pyydä Google Ads ‐tilin järjestelmänvalvojaa jakamaan pääsyoikeudet. Varmista, että kutsu on lähetetty siihen sähköpostiosoitteeseen, jolla käytät AdMob-tiliä.

Jos et ole varma, mikä Google Ads ‐tili on liitetty AdMob-tiliin, voit pyytää AdMob-järjestelmänvalvojaa tarkistamaan Google Ads ‐asiakastunnuksen.

Jos haluat luoda ja muokata kampanjoita, sinulla on oltava normaalit tai järjestelmänvalvojan luvat Google Ads ‐tilille.

Huom. AdMob-lupatasosi ei vaikuta lupatasoon Google Ads ‐tilillä.

Jos sinut kutsutaan käyttämään Google Ads ‑tiliä, saat vahvistussähköpostin. Voit hyväksyä kutsun klikkaamalla viestissä olevaa linkkiä ja seuraamalla annettuja ohjeita.