Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Programmer

Privatlivsstrategier for Android

Sådan klargør du din app til ændringerne i Google Play og Android

Der er for nylig blevet annonceret adskillige nye politikopdateringer og tekniske ændringer i Google Play og Android. Gennemgå nedenstående anbefalinger for at sikre dig, at din app er opdateret og overholder politikkerne.

Hold SDK'et for annoncer til Google Mobil opdateret

Bemærk! I Google Play stilles der krav om en erklæring om tilladelse til brug af annoncerings-id, hvis dine apps kan målrettes mod Android 13 (i stedet for Android 12 som tidligere meddelt).

For apps, hvor målet opdateres til Android 13, skal Android-manifestfilen indeholde en erklæring om tilladelse til normal adgang til Google Play-tjenester for at få tilladelse til brug af annoncerings-id. For apps, hvor manifestfilen ikke indeholder denne erklæring om tilladelse, og hvor der målrettes mod Android 13, bliver annoncerings-id'et automatisk fjernet og erstattet af en streng med nuller.

Du kan opdatere din app til GMA SDK version 20.4.0 eller nyere, hvor der automatisk anmodes om adgangstilladelse. Hvis du bruger GMA SDK version 20.4.0 eller nyere, behøver du ikke foretage dig yderligere for at blive ved med at bruge annoncerings-id.

Du kan få flere oplysninger om den nye adgangstilladelse (og om, hvordan du deaktiverer den) i Hjælp til Play Console.

Om SDK-forekomst-id

Med den sidste nye version af GMA-SDK'en genereres der automatisk et SDK-forekomst-id for hver app for at sikre effektiv levering og visning af annoncer og for at opretholde deres integritet. SDK-forekomst-id'et er unikt for dine apps og hjælper med at maksimere annonceeffektiviteten i dine apps.

Om udgiverens førsteparts-id (som tidligere hed "samme appnøgle")

Med version 21.4.0 af GMA-SDK'en blev udgiverens førsteparts-id (tidligere kendt som samme appnøgle) et krypteret id, der tildeles en unik bruger i dine apps. Udgiverens førsteparts-id hjælper dig med at levere mere relevante og tilpassede annoncer ved hjælp af data, der indsamles i dine apps. Udgiverens førsteparts-id må ikke bruges til at knytte brugeraktivitet fra dine apps til tredjepartsapps.

Førsteparts-id'er for udgivere er som standard aktiveret, men du kan vælge at deaktivere det i din SDK.

Brugerne af din app kan også fravælge at få vist annoncer, der er personligt tilpasset ved hjælp af udgiverens førsteparts-id, via styringselementer i annoncer. Personlig tilpasning af annoncer ved hjælp af udgiverens førsteparts-id respekterer de eksisterende privatlivsindstillinger, herunder NPA, RDP og TFCD/TFUA for at få flere oplysninger.

Angiv oplysninger i sektionen Datasikkerhed i Google Play

I maj 2021 annonceredes den nye sektion Datasikkerhed i Google Play, hvor udviklere kan angive oplysninger om indsamling og deling af brugerdata i deres apps samt sikkerheden i forbindelse hermed.

Du er forpligtet til at fortælle Google Play om privatlivs- og sikkerhedsprocedurer for dine apps ved at udfylde en formular i Play Console. Disse oplysninger bliver efterfølgende vist på din profilside i Play Butik, så Google Play-brugere kan se, hvordan brugerdata indsamles og deles i din app, inden de downloader appen.

Få flere oplysninger om sektionen Datasikkerhed i Google Play og om, hvordan du bliver klar til at opfylde datadeklarationskravene i Google Play.

Gennemgå opdateringerne af Google Plays familiepolitik

I Google Play er der blevet annonceret opdateringer af kravene i familiepolitikken. Hvis en af din apps målgrupper er børn, må der ikke sendes bestemte id'er (heriblandt annoncerings-id) for børn eller brugere, hvis alder er ukendt, via appen.

Hvis din app har en målgruppe, der omfatter børn, anbefaler vi, at du opdaterer til GMA-SDK version 20.6.0 til Android eller nyere.

Denne SDK-opdatering sikrer, at der ikke sendes annoncerings-id, når en annonceanmodning er tagget til børnemålrettet behandling via tagForChildDirected (TFCD) eller tagForUnderAgeOfConsent (TFUA).

Hvis din app er målrettet mod en blandet målgruppe, skal du muligvis implementere en neutral aldersskærm for at skelne mellem børn og voksne.