Ontvang gepersonaliseerde optimalisatietips, krijg inzicht in uw accountstatus en stel voltooiing in op de verbeterde Mijn AdMob-pagina.

Rapporten

Over de advertentiebronnen in het AdMob-netwerk

Naast Google-productbronnen nemen ook veel advertentiebronnen van derden deel aan biedingen in het AdMob-netwerk. Momenteel zijn de prestaties van deze biedingsbronnen van derden opgenomen in de prestaties van het AdMob-netwerk in de rapporten Bemiddeling, Bieden en AdMob-netwerk.

We willen u graag meer inzicht geven in uw advertentievraag. Daarom kunt u de gegevens voor deze advertentiebronnen nu afzonderlijk bekijken als u de dimensie Advertentiebron (complete lijst) gebruikt in het rapport Ads-activiteit.

Wanneer u de dimensie Advertentiebron (complete lijst) selecteert in het rapport Ads-activiteit, ziet u de advertentiebronnen waaruit het AdMob-netwerk bestaat, zoals Google (Google Ads, Display & Video 360) en diverse biedingsbronnen van derden.

De biedingsbronnen van derden worden automatisch aan uw account toegevoegd en u hoeft ze niet in te stellen. U kunt ze bekijken op de pagina Advertentiebron en in het rapport Ads-activiteit.

Lees meer informatie over de typen beschikbare advertentiebronnen voor Bieden.

In de onderstaande tabel wordt uitgelegd hoe we advertentiebronnen in de verschillende dimensies rapporteren.

De dimensie Advertentiebron (complete lijst) Met deze dimensie kunt u een afzonderlijke vermelding bekijken voor alle advertentiebronnen die zijn opgenomen als onderdeel van het AdMob-netwerk:
  • Google (Google Ads, Display & Video 360) is de Google-productbron die deel uitmaakt van het AdMob-netwerk.
  • Verschillende nieuwe biedingsbronnen van derden die deel uitmaken van het AdMob-netwerk.
De dimensie Advertentiebron

AdMob-netwerk = Google-productbronnen + biedingsbronnen van derden

Met deze dimensie worden alle advertentiebronnen in het AdMob-netwerk samengevouwen.