Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Mainossisällön enimmäisluokituksen asettaminen mainospyyntökohtaisesti

Mainossisällön enimmäisluokitus on työkalu, jonka avulla voit vaikuttaa käyttäjille näkyvien mainosten sisältöön tarkemmin. Sisällön enimmäisluokituksen asettaminen auttaa alustakäytäntöjen noudattamisessa.

Jos asetat mainossisällön enimmäisluokituksen SDK:n avulla, se asetetaan erikseen jokaisen mainospyynnön kohdalla. Näin voit räätälöidä mainoskokemuksen erilaisille yleisösegmenteille sopivaksi.

Jos asetat mainossisällön enimmäisluokituksen kullekin mainospyynnölle SDK:n avulla, tämä luokitus ohittaa AdMobin käyttöliittymässä asetetun luokituksen.

Esimerkiksi jos mainossisällön enimmäisluokitukseksi on asetettu SDK:ssa T ja AdMobissa PG, mainossisältö voi sisältää mainoksia, joiden luokitus on T.

max_ad_content_rating-asetuksen käyttäminen mainospyynnöissä

Huom. Jos haluat Googlen käsittelevän sisältöäsi lapsille kohdistettuna, suosittelemme käyttämään muita asetuksia. Voit esimerkiksi tagata mainospyynnön lapsille kohdistetuksi (TFCD-parametri) tai sellaisille ETA-alueen käyttäjille tarkoitetuksi, jotka ovat liian nuoria antamaan suostumustaan (TFUA-parametri).

Kun sovelluksesi lähettää mainospyynnön, käyttämäsi max_ad_content_rating-asetus määrittää sisällön enimmäisluokituksen mainoksille, joilla pyyntö täytetään. Tämä tarkoittaa sitä, että pyynnön täyttämiseen käytetään vain mainoksia, joiden digisisällön tunniste vastaa enimmäisluokitusta tai on sitä matalampi. Nämä asetukset ohittavat kaikki mainossisällön enimmäisluokitusten sovellus- tai tilitason asetukset.

Esimerkkejä

• Mainospyyntö, jonka max_ad_content_rating-asetus on T, voidaan täyttää mainoksilla, joiden tunniste on T, PG, tai G.
  • Mainospyyntö, jonka max_ad_content_rating-asetus on G, voidaan täyttää vain sellaisilla mainoksilla, joiden tunniste on G.

Mainospyyntöjen tagit

Sovelluksessasi näkyvien mainosten digisisällön tunnisteeseen voivat vaikuttaa myös pyynnön muut tagit. Jokaisella tagilla on oma oletusarvonsa. Mainospyyntöä ei täytetä oletusarvon ylittävällä mainoksella, olipa max_ad_content_rating-asetus mikä tahansa.

Jos pyyntö on peräisin sovelluksesta, jonka luokitus on do this Oletusarvo on do this Käytettävissä olevat
max_ad_content_rating-arvot ovat
Families
(kohdistettu ensisijaisesti lapsille)
G G
Families
(kohdistettu useille yleisöille)
PG G, PG
Ei tagattu / oletus MA G, PG, T, MA

Käyttöönotto

Google Developers ‑sivuston developer documentation ohjeista näet, miten max_ad_content_rating-asetusta käytetään mainospyynnöissä: