Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Tilgængelige typer brugermeddelelser

Disse typer brugermeddelelser kan oprettes i Privatliv og meddelelser. Denne liste vil blive udvidet i forbindelse med fremtidige opdateringer, så den også omfatter andre meddelelsestyper.

Beskedtype Berørt Hvornår kan de bruges?
Europæiske forordninger Appbrugere i EØS, Storbritannien og Schweiz

Indhent samtykke i henhold til europæiske forordninger

Meddelelse med forklaring om IDFA iOS-brugere Bed iOS-brugere om at tillade brug af IDFA

Kontrolelementer til annoncetilpasning (beta)

Appbrugere uden for regioner, der er omfattet af privatlivsrelateret lovgivning (f.eks. GDPR eller CPRA) Tillad, at brugerne tilvælger eller fravælger personlig tilpasning af annoncer

Andre indstillinger:

• LGPD: Du kan ikke oprette LGPD-meddelelser i Privatliv og beskeder. Klik på LGPD på fanen Privatliv og beskeder for at få flere oplysninger om Googles tilgang til LGPD.
  • Regler for amerikanske delstater: Du kan ikke oprette meddelelser vedrørende regler for amerikanske delstater under Privatliv og beskeder for apps. Du kan klikke på Regler i de amerikanske delstater på fanen Privatliv og beskeder for at administrere indstillingerne for annonceanmodninger fra amerikanske delstater, som er underlagt delstatsspecifikke privatlivsrelaterede love.

Hvilken meddelelse får brugerne vist?

Ved start af appen

Når der kaldes requestConsentInfoUpdate, når de åbner appen, får de vist en meddelelse afhængigt af din beskedkonfiguration og implicitte anmodningsparametre (f.eks. brugerenhed, region eller brugerens enhedstype).

• Hvis du ikke bruger Privatliv og beskeder til at indhente samtykke i henhold til europæiske forordninger, men bruger det til IDFA, får dine brugere altid vist den IDFA-forklarende meddelelse umiddelbart før iOS ATT-underretningen.
  • Hvis du bruger Privatliv og beskeder til at indhente samtykke i henhold til europæiske forordninger og IDFA, opstår følgende scenarier:
Hvis en bruger... ...får vedkommende vist følgende meddelelse umiddelbart før ATT-underretningen til iOS-brugere:
ikke befinder sig i et EØS-land Den IDFA-forklarende meddelelse
Befinder sig i et EØS-land og tidligere har givet samtykke til europæiske forordninger Den IDFA-forklarende meddelelse
Befinder sig i et EØS-land og endnu ikke har truffet en beslutning om samtykke i forbindelse med europæiske forordninger Meddelelsen om europæiske forordninger
Hvis du har konfigureret målretningen"Overalt" for europæiske forordninger, vises meddelelsen om europæiske forordninger alle steder og ikke kun i EØS.

Hvis du ikke bruger Privatliv og beskeder til at indhente samtykke til IDFA, eller hvis en bruger ikke benytter en iOS-enhed:

Hvis en bruger... … når appen startes, ser de følgende:
ikke befinder sig i et EØS-land

Der er ingen meddelelse at vise, da der ikke skal indhentes samtykke

Befinder sig i et EØS-land og tidligere har givet samtykke til europæiske forordninger

Der er ingen meddelelse at vise, da der ikke skal indhentes samtykke

Befinder sig i et EØS-land og endnu ikke har truffet en beslutning om samtykke i forbindelse med europæiske forordninger Meddelelsen om europæiske forordninger

Indgangspunkt for privatlivsindstillinger

Meddelelser om tilbagekaldelse og fravalg af samtykke vises, når showPrivacyOptionsForm kaldes på det indgangspunkt for privatlivsindstillinger, du gengiver i din app, hvis det er relevant.

Hvis en bruger...

… ved indgangspunktet for indstillinger for beskyttelse af privatliv kan de se:

Befinder sig i et EØS-land * Meddelelsen om europæiske forordninger, hvis den bruges via Privatliv og beskeder
Befinder sig i en reguleret amerikansk delstat ** Ingen meddelelse (der er ingen grund til at gengive indgangspunktet for privatlivsindstillinger)
Opfylder ikke nogen af ovenstående kriterier Annoncetilpasning styrer meddelelsen, hvis den bruges via Privatliv og beskeder

* Eller tidligere har truffet en beslutning om samtykke i forbindelse med europæiske forordninger, uanset hvor de befinder sig.
** Eller tidligere har truffet en beslutning om samtykke i forhold til amerikanske delstater, uanset hvor de befinder sig.