Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Implementeringsvejledning til tilknytning af indhold

For hver annonceenhed kan indholdet omkring annoncen tilknyttes individuelt, enten via setContentUrl() eller setNeighboringContentUrls(). Vær opmærksom på, at hver annonceenhed kun skal bruge én type indholdstilknytning, ikke begge typer.

Sådan bruger du indholdstilknytning:

1. Installer Google Mobile Ads SDK-versionen:
    • Android: 19.0.0 eller nyere for AdMob og 19.5.0 for Ad Manager
    • iOS: 7.67.0 eller nyere
  2. Beslut, hvilken type tilknytning af indhold du vil bruge til hver af dine annonceenheder.
  3. Sørg for, at de webadresser, du overfører, er offentlige (tilgængelige for crawler). Få flere oplysninger om, hvordan du sikrer dig, at dit website kan crawles fuldt ud for AdMob eller Ad Manager. Husk, at webadressen ikke behøver at være tilgængelig for dine brugere.

Sådan tilknytter du indhold fuldstændigt og retvisende

Sørg for, at hvert indholdselement er knyttet til en webadresse, der gengiver, hvad brugeren kan se i appen. De webadresser, du overfører, skal give et fuldstændigt og retvisende billede af det indhold, der omgiver annoncen.

Bemærk! Selvom vi accepterer screenshots af din app til tilknytning af indhold, er HTML den foretrukne metode.

Brug eksemplerne nedenfor for at få flere oplysninger om, hvad vi mener med fuldstændigt og retvisende.

Eksempel 1 – Fuldstændig tilknytning (inkluderer alt indhold omkring en annonce)

De webadresser, du overfører, skal være en fuldstændig gengivelse af det indhold, der omgiver annoncen. Webadressen skal indeholde alle de elementer, der støder op til annoncen, herunder alle elementer, der kan blive vist på samme skærm eller viewport som annoncen.
I figur 1 er der et nyhedsfeed på en startside med to indholdselementer, Indhold A og Indhold B, som begge skal tilknyttes separat. For indhold A har vi tre tilknytningseksempler – to gode eksempler og et dårligt eksempel.
I tilknytning A1 er tilknytningen for indhold A komplet, fordi webadressen overfører overskriften, billedet og det samme afsnit, som brugeren ser lige over annoncen. Denne tilknytning matcher fuldt ud det indhold, som brugeren ser i appen.
I tilknytning A2 er tilknytningen for indhold A endnu mere komplet, fordi webadressen overfører den fulde version af afsnittet (f.eks. viser feedet et sammendrag af en nyhedsartikel, men du kan overføre hele nyhedsartiklen). Den bedste metode til at sikre en komplet gengivelse af det indhold, der omgiver annoncen, er at overføre alle oplysningerne.
I tilknytning A3 er tilknytningen for indhold A ikke komplet, fordi webadressen kun medtager overskriften og det samme afsnit, som brugeren ser lige over annoncen. Denne tilknytning inkluderer ikke billedet, så det er ikke en komplet gengivelse af det indhold, der omgiver annoncen.
Bemærk! Du bør ikke overføre personhenførbare oplysninger eller oplysninger, der krænker den aftale om beskyttelse af privatliv, du har med dine brugere. For AdMob eller Ad Manager kan du fjerne alle personhenførbare oplysninger (f.eks. fulde navne, mailadresser og parametre for geoplacering) i de indholdswebadresser, du sender til Google.

Vi kræver en fuldstændig og retvisende tilknytning af appindhold, men alt, der anses for at være personhenførbare oplysninger, kan fjernes eller erstattes med et unikt id, inden indholdswebadresser sendes til Google.
Illustration med oversigt over indholdstilknytning

Figur 1

Tilknytningen til indhold B følger det samme mønster som tilknytningen til indhold A.

Eksempel 2 – Retvisende tilknytning

De webadresser, du overfører, skal være en retvisende gengivelse af det indhold, der omgiver annoncen. Bemærk, at indholdet ikke kan være retvisende, hvis det ikke er fuldstændigt.
I figur 2 forsøger vi igen at tilknytte et nyhedsfeed på en startside. Denne gang har vi to eksempler på tilknytning for indhold A i nyhedsfeedet.
I tilknytning A1 er tilknytningen for indhold A er retvisende, fordi den indeholder de korrekte elementer, så den stemmer overens med appens indhold.
I tilknytning A2 er tilknytningen for indhold A ikke retvisende, fordi den i stedet tilknytter indhold Z, som ikke er relateret til indhold A. Det ville ikke være en retvisende gengivelse af det indhold, der omgiver annoncen.

Illustration af korrekt indholdstilknytning

Figur 2

Eksempler på brug

For at opnå størst mulig effektivitet er det vigtigt at overføre webadresser, der nøje beskriver det indhold, brugerne kan se omkring annoncen. Overvej først, hvilken type annonce der vises, så du bedre kan afgøre, hvilken eller hvilke webadresser du skal overføre ved indholdstilknytning.

Vær opmærksom på, at nedenstående eksempler på brug har til formål at hjælpe dig med at afgøre, hvordan du vil bruge tilknytning af indhold.

Bannerannoncer

Bannerannonce på en enkelt side

Bannerannoncer kan vises på en enkelt side i appens indhold, f.eks. i en nyhedsartikel.

I dette eksempel er bannerannoncen implementeret på en enkelt side, og det omgivende indhold er statisk. Det betyder, at indholdet kan overføres i en enkelt webadresse.

I dette tilfælde skal du bruge metoden setContentURL() for at overføre en enkelt webadresse, før annonceanmodningen indlæses.

Ankerbannerannonce på en enkelt side

Ankerbannere vises altid på skærmen, når brugeren ruller, og de er låst øverst eller nederst på skærmen.

I dette eksempel er ankerbannerannoncen implementeret på en enkelt side, og det omgivende indhold er statisk. Det betyder, at indholdet kan overføres i en enkelt webadresse. Du skal sende alt det indhold, der muligvis kan være til stede på siden, mens ankerbanneret forbliver synligt.

I dette tilfælde skal du bruge metoden setContentURL() for at overføre en enkelt webadresse, før annonceanmodningen indlæses.

Ankerbannerannonce i et feed

Ankerbannere vises altid på skærmen, når brugeren ruller, og de er låst øverst eller nederst på skærmen.

I dette eksempel er ankerbanneret implementeret i et feed. Hvis du implementerer et ankerbanner på en skærm med flere indholdselementer, skal du overføre en webadresse for hvert indholdselement (op til 4 webadresser), der omgiver annoncen. Du skal sende alt det indhold, der muligvis kan være til stede på siden, mens ankerbanneret forbliver synligt.

I dette tilfælde skal du bruge metoden setNeighboringContentUrls(), før du indlæser annonceanmodningen.

Native-annoncer

Native-annonce (delvis skærm) mellem indhold

Native-annoncer matcher brugeroplevelsen og det visuelle design i den app, de vises i. Native-annoncer kan fylde en del af en apps skærm og vises mellem forskellige indholdselementer, f.eks. mellem nyhedsartikler eller indkøbslister, når en bruger ruller eller stryger.

I dette eksempel vises native-annoncen sammen med appens indhold, når brugeren ruller. Det betyder, at indholdet før og efter annoncen er forskelligt.

Hvis din native-annonce implementeres på denne måde, skal du overføre webadresserne for det indhold, der vises før og efter annoncen. I dette tilfælde skal du bruge metoden setNeighboringContentUrls(), før du indlæser annonceanmodningen.

Bemærk! Hvis din annonceimplementering har mere end 2 indholdselementer i nærheden af annoncen, skal du også overføre disse webadresser. Du kan overføre op til 4 webadresser, der gengiver alle de andre indholdselementer, der kan vises på skærmen samtidigt med annoncen.

Native-annonce (fuld skærm) mellem indhold

Native-annoncer matcher brugeroplevelsen og det visuelle design i den app, de vises i. Native-annoncer kan fylde en fuld skærm og vises mellem appens indhold, når brugeren ruller eller stryger.

I dette eksempel vises native-annoncen mellem to forskellige indholdselementer, når brugeren ruller. Hvis din native-annonce implementeres på denne måde, skal du overføre webadresserne for det indhold, der vises før og efter annoncen.

I dette tilfælde skal du bruge metoden setNeighboringContentUrls(), før du indlæser annonceanmodningen.
Bemærk! Hvis din annonceimplementering har mere end 2 indholdselementer i nærheden af annoncen, skal du også overføre disse webadresser. Du kan overføre op til 4 webadresser, der gengiver alle de andre indholdselementer, der kan vises på skærmen samtidigt med annoncen.
AdMob-grænsefladen, der viser en mellemliggende annonce med lodret rulning.

Her er et andet eksempel, der viser native-annoncen, når en bruger stryger Uanset hvordan brugeren ruller, skal du overføre indholdet før og efter native-annoncen.

AdMob-grænsefladen, der viser en vandret mellemliggende annonce.

Mellemliggende annoncer

Mellemliggende annonce på en enkelt side

Mellemliggende annoncer kan fylde hele skærmen, når en bruger er på en enkelt side, f.eks. ser en produktfortegnelse i en shoppingapp.

I dette eksempel er den mellemliggende annonce implementeret på en enkelt side, og det omgivende indhold er statisk. Det betyder, at indholdet kan overføres i en enkelt webadresse.

I dette tilfælde skal du bruge metoden setContentURL() for at overføre en enkelt webadresse, før annonceanmodningen indlæses.

Mellemliggende annonce mellem indhold

Mellemliggende annoncer kan fylde hele skærmen, mens en bruger navigerer mellem indhold, f.eks. når brugeren skifter mellem sektioner i din app.

I dette eksempel vises den mellemliggende annonce mellem forskellige sider med indhold. Hvis din mellemliggende annonce implementeres på denne måde, skal du overføre webadresserne for det indhold, der vises før og efter annoncen.

I dette tilfælde skal du bruge metoden setNeighboringContentUrls(), før du indlæser annonceanmodningen.
Bemærk! Hvis din annonceimplementering har mere end 2 indholdselementer i nærheden af annoncen, skal du også overføre disse webadresser. Du kan overføre op til 4 webadresser, der gengiver alle de andre indholdselementer, der kan vises på skærmen samtidigt med annoncen.

Bonusannoncer

Bonusannoncer giver dig mulighed for at belønne brugere med produkter i apps, når de interagerer med en annonce. Brugerne kan f.eks. vælge at se en videoannonce med bonus for at få adgang til en nyhedsartikel bag en betalingsmur.

I dette eksempel vises bonusannoncen på en enkelt side (f.eks. hvis brugeren har set en forhåndsvisning, og interaktion med bonusartiklen har givet adgang til hele artiklen).

I dette tilfælde kan indholdet overføres i en enkelt webadresse ved hjælp af metoden setContentURL()

Annoncer ved åbning af app

Annoncer ved åbning af app vises på din apps indlæsningsskærm, når brugeren åbner eller skifter tilbage til din app.

I dette eksempel er annoncen ved åbning af appen implementeret på en enkelt side, og det omgivende indhold er statisk. Det betyder, at indholdet kan overføres i en enkelt webadresse.

I dette tilfælde skal du bruge metoden setContentURL() for at overføre en enkelt webadresse, før annonceanmodningen indlæses.

Krav vedrørende webadresser

Overvej følgende, når du vælger webadresser, der skal bruges til tilknytning af indhold:

• Webadresser skal konsekvent matche det indhold, som brugeren ser i appen. Få flere oplysninger om vores politikker vedrørende misvisende indhold.
  • Videregiv ikke personhenførbare oplysninger eller oplysninger, der overtræder den privatlivsaftale, du har med dine brugere.
    • Du kan fjerne alle personhenførbare oplysninger (f.eks. fulde navn, mailadresser, geoplaceringsparametre) i de indholdswebadresser, du sender til Google. Vi kræver en fuldstændig og retvisende tilknytning af appindhold, men alt, der anses for at være personhenførbare oplysninger, kan fjernes eller erstattes med et unikt id, inden indholdswebadresser sendes til Google.
  • Webadresser skal kunne crawles af Google.
  • Webadresser må ikke forkortes (f.eks. goo.gl/MyContent)
  • Webadresser skal være unikke for det indhold, som brugeren ser i appen.
    • Du må ikke overføre en generisk webadresse til hele din app.
    • Du må ikke overføre appens webadresser for Play Butik, App Store eller andre App Store.
    • Undlad at tilføje unødvendige webadresseparametre eller sporings-id'er.
  • Hvis du har et computerwebsite (f.eks. eksempel.dk) og et separat mobilwebsite (f.eks. m.eksempel.dk), skal du vælge den webadresse, der fører til den mest komplette gengivelse af dit appindhold.
Brug ikke indholdstilknytning, hvis dit indhold ikke er repræsenteret i eksemplerne på brug. Hvis din implementering ikke er beskrevet, skal du udfylde denne feedbackformular for at fortælle os om den.