Ontvang gepersonaliseerde optimalisatietips, krijg inzicht in uw accountstatus en stel voltooiing in op de verbeterde Mijn AdMob-pagina.

Aan de slag

Store-ID

De store-ID van een iOS-app is de unieke ID van uw app in de Apple App Store.

U vindt de store-ID van de app in de URL van de Apple App Store-vermelding van uw app. De URL van een app-pagina is bijvoorbeeld apps.apple.com/us/app/example/id000000000. De store-ID van de app is 000000000.

Meer informatie over hoe u de store-URL van uw app vindt

De store-ID van uw app wijzigen in AdMob

Als u een app instelt in AdMob, moet u een store-ID toevoegen. Store-ID's zijn essentieel voor de advertentieweergave. Als u de store-ID van uw app wilt wijzigen nadat u deze heeft opgegeven, kunt u de naam updaten op de pagina App-instellingen:

1. Log in op uw AdMob-account via https://apps.admob.com.
  2. Klik in de zijbalk op Apps.
  3. Selecteer de naam van de app.
  4. Klik op App-instellingen.
  5. Klik in het gedeelte Gegevens van appstore op Bewerken.
    1. Klik op Gegevens van store wissen.
    2. Zoek naar uw app op de naam van de app, de naam van de ontwikkelaar, de app-ID of de app-URL. Klik op Toevoegen naast de app die u wilt toevoegen. De store-ID wordt automatisch vermeld.
  6. Klik op Opslaan. Als u de store- of pakketnaam wijzigt, kan er een beoordeling voor app-gereedheid worden geactiveerd en kan de advertentieweergave in de app tijdelijk worden beperkt.
  7. Klik op Bevestigen.