Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Sovellukset

Sovelluksen linkittäminen sovelluskauppaan

Voit lisätä AdMobiin sovelluksen, jota ei vielä ole sovelluskaupassa tai joka on saatavilla sellaisesta kolmannen osapuolen kaupasta, jota AdMob ei tue. Kun olet lisännyt sovelluksesi AdMobin tukemaan kauppaan, voit linkittää sen sovelluskauppaan.

Sovelluksen linkittäminen tuettuun kauppaan on tärkeä vaihe sovelluksen valmiuden varmistamisessa.

Jos et vielä ole lisännyt sovellustasi AdMobiin, lue ohjeet sovelluksen käyttöönottoon AdMobissa.

Jos olet juuri listannut sovelluksen sovelluskauppaan, voi kulua 24–48 tuntia, ennen kuin voit linkittää sovelluksen. Joissakin tapauksissa tähän voi mennä viikko.

Linkitä sovelluksesi sovelluskauppaan seuraavasti:

1. Kirjaudu AdMob-tilillesi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Valitse sivupalkista Sovellukset.
  3. Voit linkittää sovelluksesi
    1. Kaikki sovellukset ‑sivulta:
      1. Klikkaa Näytä kaikki sovellukset.
      2. Etsi linkitettävän sovelluksen nimi.
      3. Klikkaa Kaupat-sarakkeesta Lisää kauppa.
    2. Sovellusasetukset-sivulta:
      1. Valitse linkitettävän sovelluksen nimi.
      2. Klikkaa Sovellusasetukset.
      3. Klikkaa Sovelluskaupat-kohdasta Lisää kauppa.

Huom. Jos käytettävissä ei ole vaihtoehtoa, jolla sovelluksen voi lisätä sovelluskauppaan, olet ehkä jo linkittänyt sovelluksen. Jos kyseessä on Android-sovellus, voit lisätä muita kauppoja linkityksen jälkeen.

Google Playssa tai Applen App Storessa listatut sovellukset
  1. Hae sovellusta sovelluksen nimen, kehittäjän nimen tai sovelluksen tunnuksen perusteella.
  2. Valitse lisättävän sovelluksen vierestä Lisää
    1. Jos Android-sovelluksesi on lisätty myös muihin kolmansien osapuolten tuettuihin Android-kauppoihin ja sillä on sama paketin nimi eri kaupoissa, valitse kaupat näkyviin tulevasta listasta.
      AdMob tukee tällä hetkellä seuraavia: Amazon Appstore, OPPO App Market, Samsung Galaxy Store, VIVO App Store ja Xiaomi GetApps.

Jos lisäät muita kolmansien osapuolten Android-kauppoja, tarkista, että sovelluksella on sama paketin nimi myös kyseisissä kaupoissa. Paketin nimeä käytetään sovelluksen valmiuden tarkastuksessa, joten on tärkeää, että se yksilöi sovelluksesi oikein.

3. Klikkaa Jatka.
  4. Sovelluksen nimi ja Android-paketin nimi- tai Apple Store ‑tunnus ‑tiedot täytetään automaattisesti.
  5. Vahvista, että haluat ottaa käyttäjämittarit käyttöön tässä sovelluksessa.
  6. Klikkaa Lisää sovellus.
Huom. Yksityisiä Google Play ‐sovelluksia ei voi linkittää AdMobiin. Kaikkien Android-sovellusten on oltava julkisesti saatavilla tuetussa kaupassa, jotta ne voidaan linkittää AdMobiin.
Pelkästään muissa Android-kaupoissa listatut sovellukset (ei Google Playssa)
  1. Valitse tuetut kolmansien osapuolten sovelluskaupat, joissa sovelluksesi on listattu.
    AdMob tukee tällä hetkellä seuraavia: Amazon Appstore, OPPO App Market, Samsung Galaxy Store, VIVO App Store ja Xiaomi GetApps.

Jos olet lisännyt sovelluksesi kauppaan, jota emme vielä tue, suosittelemme lisäämään sovelluksen tuettuun kauppaan tai seuraamaan julkaisemattoman tai ei-tuettuun kauppaan lisätyn sovelluksen määrittämistä koskevia ohjeita. Huomaa, että jos sovellus on lisätty vain sellaiseen kauppaan, jota ei tueta, sovellusta ei voida tarkastaa ja mainosten näkyminen sovelluksessa on rajallista.

AdMob‐käyttöliittymä, josta näkyy, miten sovellus lisätään Huomaathan, että sovelluksesi ei näy hakutuloksissa, jos sitä ei ole lisätty Google Playhin tai Applen App Storeen.
  2. Klikkaa Jatka.
  3. Lisää sovelluksesi paketin nimi. Huomaa, että kirjankoolla on väliä ja nimen on oltava täsmälleen sama kuin sovelluskaupoissa näkyvä paketin nimi. Lue lisää pakettien nimistä.
  4. Lisää sovelluksesi nimi. Suosittelemme, että käytät samaa nimeä kuin kaupassa, johon olet lisännyt sovelluksesi. Näitä tietoja saatetaan käyttää sovelluksen valmiuden tarkastuksen yhteydessä.
  5. Vahvista, että haluat ottaa käyttäjämittarit käyttöön tässä sovelluksessa.
  6. Klikkaa Lisää sovellus
Jos haluat käyttää sovelluksen paketin nimeä tai kaupan tunnusta myös toiselle AdMobissa käyttöön ottamallesi sovellukselle, katso, miten voit muuttaa paketin nimen tai kaupan tunnuksen. Voit myös poistaa sovelluksen linkityksen kaikista sovelluskaupoista.