Partnerprogramma voor videotechnologie

Google Ad Manager-klanten werken samen met verschillende technologie-aanbieders om hun videocontent en strategieën voor het genereren van inkomsten met advertenties uit te voeren. Gerelateerde services zijn onder andere videospelers, oplossingen voor advertentie-invoeging aan de serverzijde en contentmanagementsystemen.

Het doel van het Partnerprogramma voor videotechnologie is samenwerken met technologie-aanbieders om schaalbare integraties te ontwikkelen met componenten van de videoadvertentie-oplossingen van Google Ad Manager. Deze schaalbare integraties bieden uitgevers flexibiliteit terwijl de essentiële signalen voor het genereren van advertentie-inkomsten op de juiste manier worden geactiveerd tijdens het advertentieselectie- en -weergaveproces.

Hieronder bespreken we aanbieders van videotechnologie die aspecten van hun services hebben geïntegreerd met de Google Ad Manager-oplossingen voor videoadvertenties. Dit zijn momenteel:

U kunt contact opnemen met de relevante partners voor meer informatie over hun specifieke oplossingen en gerelateerde integraties.

Gebruik de onderstaande filters voor meer informatie over specifieke integraties met videopartners.

IntegratiePartner

IMA-SDK

Akamai

IMA-SDK

Akta

IMA-SDK

Bitmovin

IMA-SDK

Blue Billywig

IMA-SDK

Brid.tv

IMA-SDK

Brightcove

IMA-SDK

Connatix

IMA-SDK

Dailymotion

IMA-SDK

Edgio

IMA-SDK

Flowplayer.com

IMA-SDK

JW Player

IMA-SDK

Kaltura

IMA-SDK

MeCloud

IMA-SDK

Mow Player

IMA-SDK

Playwire

IMA-SDK

Radiant Media Player

IMA-SDK

Sambatech

IMA-SDK

Shaka Player

IMA-SDK

THEOplayer

IMA-SDK

Comcast Technology Solutions
(voorheen mpx/thePlatform)

IMA-SDK

Veedmo

IMA-SDK

Vidazoo

IMA-SDK

Video.js

DAI-podweergave

Akta

DAI-podweergave

Edgio

DAI-podweergave

Yospace

Door de uitgever verstrekte signalen

JW Player