Problemen oplossen met het uitvoeren of exporteren van een rapport

Technische problemen zijn meestal de reden waarom een rapport niet goed wordt uitgevoerd of geëxporteerd. Als u bijvoorbeeld rapporten voor een lange periode uitvoert, kan er een time-out optreden.

U kunt de volgende suggesties gebruiken om een aantal veelvoorkomende problemen op te lossen die kunnen optreden als u een rapport uitvoert of exporteert:

Uw browser controleren

• Log in de browser uit van alle Google-accounts. Log vervolgens opnieuw in op het account dat aan het Ad Manager-netwerk is gekoppeld.
  • Wis de browsergegevens. Dit omvat het cachegeheugen, cookies en gehoste app-gegevens.
  • Gebruik een privé- of incognitomodus (als zoiets beschikbaar is in uw voorkeursbrowser).
  • Gebruik een andere browser.

De omgeving controleren

• Gebruik een ander apparaat of een andere computer.
  • Gebruik een ander besturingssysteem.
  • Als u een rapport exporteert, controleert u of er netwerkproxy's zijn die de download blokkeren.
  • Gebruik een ander of extern netwerk.

Controleren of er een time-out voor het rapport is opgetreden

Er kan een time-out optreden voor een rapport als de gegevens op het moment van genereren te groot zijn (zelfs als het uiteindelijke rapport kleiner is). We raden u aan rapporten uit te voeren die minder dan 2 GB aan gegevens in beslag nemen. Als u een rapport exporteert naar Google Drive, moet het kleiner zijn dan de toegestane bestandsgrootte voor spreadsheets.

• Selecteer een kortere periode.
  • Gebruik minder dimensies en statistieken.
  • Gebruik gedetailleerdere filters.
  • Gebruik een andere bestandsindeling als u exporteert.
  • Splits één groot rapport op in meerdere kleinere rapporten met verschillende statistieken.
  • Splits één groot rapport op in meerdere kleinere rapporten met verschillende filters.