De geschiktheid van videoadvertenties beheren op basis van duur

Stel de maximale duur van videoadvertenties in voor programmatic videoverzoeken

U kunt de geschiktheid van programmatic videoadvertenties beheren op basis van videoduur. Deze beheerelementen kunnen worden ingesteld vanuit uw videoadvertentietags, de instellingen voor advertentiemateriaal van een Ad Exchange-regelitem, de instellingen voor programmatic voorgestelde regelitems of de instellingen voor programmatic video's in uw volledige netwerk.

Hieronder ziet u hoe u elk van deze instellingen gebruikt om specifieke typen programmatic voorraad te beheren en welke invloed deze instellingen op elkaar kunnen hebben.

Bediening Instellen Toepassing

Videoadvertentietags

Voor standaard (enkelvoudige) advertentiepodverzoeken stelt u de max_ad_duration in de advertentietag in.

Voor geoptimaliseerde pods gebruikt u de advertentietagparameters pmnd en pmxd om respectievelijk de minimum- en maximumduur van de pod op te geven. Als u videoadvertentieregels gebruikt met geoptimaliseerde pods, worden de advertentietagparameters pmnd en pmxd automatisch ingevuld op basis van de configuratie van elke advertentie-onderbreking in de advertentieregel.

De advertentietagparameters pmnd en pmxd werken per pod, in tegenstelling tot max_ad_duration, die werkt per afzonderlijke advertentie.

Als deze advertentietagparameters zijn ingesteld, komen regelitems alleen in aanmerking voor advertentiemateriaal dat aan deze criteria voldoet.

Als een Programmatic Guaranteed-videoregelitem bijvoorbeeld een advertentieduur van 60 seconden heeft, maar de max_ad_duration die in het advertentieverzoek is ingesteld 30 seconden is, komt het regelitem niet in aanmerking voor weergave.

Instellingen voor advertentiemateriaal

Stel de Maximale advertentieduur in voor videoadvertenties die kunnen worden overgeslagen en/of standaardvideo's in uw voorraadregels voor videoadvertenties.

Wanneer deze instelling wordt toegepast, komen videoadvertentieverzoeken voor de open veiling alleen in aanmerking voor advertentiemateriaal dat aan deze criteria voldoet.

Als een voor Eerste overzicht geschikt verzoek ook in aanmerking komt voor de open veiling, moeten alle biedingsreacties voor Eerste overzicht voldoen aan de maximale advertentieduur die hier is ingesteld.

Instellingen programmatic deals

Stel het veld Max. duur in een programmatic voorgesteld regelitem in Ad Manager in.

Wanneer deze instelling wordt toegepast, mogen kopers voor Programmatic Guaranteed-deals alleen advertentiemateriaal toewijzen aan de deal die aan deze criteria voldoet.

Voor voorkeursdeals in Ad Manager bepaalt de maximale advertentieduur de lengte van advertentiemateriaal dat mag worden weergegeven.

Als er verschillende overlappende duurwaarden voor hetzelfde dealtype zijn voor dezelfde voorraad (bijvoorbeeld 2 voorkeursdeals van 30 en 35 seconden), wordt de hoogste waarde ingesteld in het biedingsverzoek. Dit kan ertoe leiden dat de deal met de kortere duur transacties uitvoert met advertentiemateriaal tot aan de maximale duur van de deal met de langere duur.

Netwerkinstellingen

Stel de Standaardduur of Duur die kan worden overgeslagen in via Beheerder, daarna Video en dan Programmatic instellingen in Ad Manager.

Als deze instellingen op netwerkniveau worden toegepast, komen programmatic videoadvertentieverzoeken uitsluitend in aanmerking voor weergave van advertentiemateriaal dat aan de criteria voldoet. Deze instellingen zijn van toepassing op advertentieverzoeken waarvoor geen bedieningselementen zijn ingesteld op regelitem- of advertentiemateriaalniveau.

Zo hebben zowel Eerste overzicht als Open bieden eigen opties voor de maximale advertentieduur. Als deze zijn ingesteld, zijn deze beperkingen van toepassing op deze netwerkinstellingen.

De aanbevolen waarden voor video-indelingen die in aanmerking komen voor InStream, zijn 30 seconden voor video's die niet kunnen worden overgeslagen.