Basisprincipes van Ad Manager-rapportage

Alleen rapporten over door MRC geaccrediteerde statistieken bekijken

Als u alleen rapporten wilt maken over door MRC geaccrediteerde statistieken, moet u filters toepassen op uw rapporten en enkele handmatige berekeningen uitvoeren. Meer informatie over statistieken, dimensies en MRC-accreditatie

Door MRC geaccrediteerde omgevingen

Door MRC geaccrediteerde statistieken zijn van toepassing op de volgende advertentietypen en omgevingen: display voor desktop, video voor desktop, display voor mobiele apps, video voor mobiele apps, display voor mobiel internet en video voor mobiel internet. Hiervoor kunt u de volgende dimensies en filters gebruiken:

• Platform en dan Voorraadtypen: Web, App of AMP
  • Platform en dan Apparaatcategorie: Desktop, Featurephone, Smartphone, Tablet of Verbonden tv (CTV) (voor verbonden tv-apparaten zoals Roku, Android TV en Apple TV)
  • Weergave en danTechnologie voor advertentiemateriaal: Video voor videoadvertenties (Voorraadtypen: App of Web)

Bekijk de Beschrijving van methodologie van Google Ad Manager voor de lijst met door de MRC geaccrediteerde statistieken voor elke omgeving.

Bron van advertentieverzoek

Met deze filters kunt u uw rapport ook bewerken, zodat dit alleen door MRC geaccrediteerde verkeersbronnen bevat:

• Platform en dan Bron van advertentieverzoek: Clientzijde
  • Platform en dan Bron van advertentieverzoek: Dynamische advertentie-invoeging
  • Platform en dan Bron van advertentieverzoek: Dynamic Ad Insertion API

Andere bronnen dan de bovenstaande zijn niet door MRC geaccrediteerd.

Contentbron

Voor cross-sellingnetwerken is content die afkomstig is van YouTube niet geaccrediteerd. U ziet verkeer dat afkomstig is van YouTube in het advertentieblok op het hoogste niveau van YouTube naar <Publisher Name> gedeeld. U kunt alleen rapporteren over door MRC geaccrediteerde contentbronnen door een filter toe te voegen om dit advertentieblok uit te sluiten.

Bron voor meting

U wilt uw rapport misschien ook filteren op alleen door MRC geaccrediteerde meetbronnen.

U kunt uw rapport filteren op:

• Bron voor meting van Actieve weergave en dan Gemeten.

Statistieken voor Actieve weergave worden alleen toegeschreven als Gemeten de bron voor de meting is voor videovoorraad.

Telmethode voor vertoningen

Statistieken die zijn gerelateerd aan vertoningen en zichtbaarheid worden alleen geaccrediteerd voor specifieke telmethoden voor vertoningen.

U kunt uw rapport filteren op:

• Telmethode voor vertoningen en dan Weergave starten.

Andere methoden dan Weergave starten zijn niet door MRC geaccrediteerd voor statistieken op basis van vertoningen en zichtbaarheid.