Ad Manager-accountgegevens zoeken

Uw netwerkcode, gekoppelde propertycodes en meer zoeken

U moet af en toe informatie verstrekken waarmee uw Ad Manager-account kan worden geïdentificeerd, bijvoorbeeld als u uw advertentieverzoeken instelt of koppelingen met andere producten toevoegt. U vindt deze informatie in het gedeelte Beheerder van uw account.

Ad Manager-netwerkcode

Uw netwerkcode is een unieke, numerieke ID voor uw Ad Manager-netwerk. Deze netwerkcode is niet vertrouwelijk, aangezien deze wordt weergegeven in de Google-uitgeverstags (GPT) van uw pagina.

1. Log in bij Google Ad Manager.
  2. Klik op Beheerder en dan Algemene instellingen en dan Netwerkinstellingen.
  3. U ziet de waarde naast Netwerkcode.

Accounts gekoppeld aan uw Ad Manager-netwerk

Koppel uw AdSense-, Ad Exchange- of Display & Video 360-account aan Ad Manager voor gebruik in uw netwerk. Meer informatie

Google Ad Manager 360. Vereist minimaal één gelinkt AdSense- of Ad Exchange-account.

Primair Ad Exchange-account

1. Log in bij Google Ad Manager.
  2. Klik op Beheerder en dan Algemene instellingen en dan Ad Exchange-accountinstellingen.
    • Een uitgever-ID is een unieke ID die is gekoppeld aan uw Google-uitgeversproducten, zoals Ad Manager, AdMob en AdSense, die hetzelfde serviceaccount voor facturering hebben.
    • Actieve voorraadtypen: Voorraadtypen die zijn aangezet voor dit account, zoals Display, Video of In-app voor mobiel.

Andere accounts gekoppeld aan uw Ad Manager-netwerk

1. Log in bij Google Ad Manager.
  2. Klik op Beheerder en dan Gekoppelde accounts.