Uw native advertentie stileren in de HTML- en CSS-editor

Als u de optie HTML- en CSS-editor selecteert om een native stijl te maken, gebruikt u HTML en CSS om de stijl van uw native advertentie aan te passen aan de vormgeving van uw website of app. Updates worden automatisch toegepast op het advertentievoorbeeld op deze pagina, zodat u makkelijk kunt experimenteren.

1. Pas de instelling van 'Breedte van voorbeeld' aan om te zien hoe uw advertentie eruitziet op verschillende schermformaten.
    U kunt ook de blauwe balk verschuiven om de breedte te wijzigen. De hoogte wordt automatisch aangepast.
  2. Selecteer onder 'Weergavetype' of u native-advertenties wilt maken die zijn geoptimaliseerd voor AMP.
    • Standaard: Native-advertenties werken op internet voor desktops, mobiel internet en in mobiele apps. Standaard native-advertenties werken ook met AMP-content, maar zijn niet zo snel als een AMP-optie.
    • AMP: AMP-advertenties zijn speciaal ontworpen om sneller te worden weergegeven met AMP-content, maar kunnen ook met standaardcontent worden weergegeven.
    • Standaard en AMP: Voeg afzonderlijke code toe om beide versies van de native advertentie te produceren. Ad Manager geeft de AMP-versie weer in AMP-content en de standaardversie in standaardcontent. Meer informatie over hoe u wrappers voor advertentiemateriaal kunt gebruiken om codefragmenten toe te voegen aan een advertentie.
    Als u het formaat 'Vloeiend' selecteert in de advertentie-instellingen, kunt u de standaardinstelling 'Standaard' hier niet wijzigen.
  3. Schakel in het rechterdeelvenster tussen HTML of Css en pas de instellingen naar behoefte aan. Bekijk meer informatie over hoe u code voor native-advertenties toevoegt.
  4. Klik op Opslaan of Opslaan en activeren.

Universele self link

Een universele zelflink is een universele iOS-link die in een iOS-app wordt gebruikt voor in-app-navigatie. Als u een universele zelflink wilt gebruiken voor native advertentiemateriaal, moet u ervoor zorgen dat de native indeling de macro %%ONE_CLICK_HANDLER_TARGET%% in de HTML heeft, zoals in dit voorbeeld:
Voorbeeld van een universele self link-code in Ad Manager