Uw native advertentie stileren in de begeleide ontwerpeditor

Als u de optie 'Begeleide ontwerpeditor' selecteert om een native stijl te maken, gebruikt u de bedieningselementen om de stijl van uw native advertentie aan te passen aan de vormgeving van uw website of app. Updates worden automatisch toegepast op het advertentievoorbeeld op deze pagina, zodat u makkelijk kunt experimenteren.

U kunt css rechtstreeks bewerken, maar houd rekening met het volgende:
  • U kunt als u dit doet geen aanvullende wijzigingen aanbrengen via de besturingselementen van de gebruikersinterface.
  • Als u beleidsfouten introduceert bij het bewerken van de css, komt de native stijl niet meer in aanmerking voor de Ad Exchange-veiling, maar kan deze nog wel worden weergegeven via Programmatic Guaranteed.
  • Html kan niet worden bewerkt in de begeleide ontwerpeditor. Voor uitgebreidere aanpassingen kunt u de optie Html- en css-editor kiezen. U komt dan niet meer in aanmerking voor programmatic advertenties.
  1. Als u een stijl met een vloeiend formaat maakt, kunt u de instelling van 'Breedte van voorbeeld' aanpassen om te zien hoe uw advertentie eruitziet op verschillende schermformaten.
    U kunt ook de blauwe balk verschuiven om de breedte te wijzigen. De hoogte wordt automatisch aangepast.
  2. Klik op Elementen opnieuw indelen om elementen op elke kaart in het deelvenster rechts weer te geven of te verbergen en opnieuw te rangschikken.
    U kunt bijvoorbeeld de call-to-action boven de naam van de adverteerder plaatsen en het logo van de adverteerder verwijderen. Meer informatie over standaardindelingen voor native-advertenties.
  3. Vouw in het deelvenster rechts een element uit en pas de instellingen naar behoefte aan. Vouw bijvoorbeeld het volgende uit:
    • Titel om te selecteren of de titel (of kop) van de advertentie een maximum van 30 tekens (kort) of 90 tekens (lang) moet hebben.
    • Hoofdtekst om de kleur van de hoofdtekst te wijzigen.
    • Verschillende elementen om de lettergrootte te vergroten.
    Lijst met ondersteunde lettertypen
    • Archivo
    • Arial
    • Arimo
    • Bitter
    • Comic Sans
    • EB Garamond
    • Geneva
    • Georgia
    • Helvetica
    • Lato
    • Libre Baskerville
    • Libre Franklin
    • Lora
    • Merriweather
    • Montserrat
    • Mukta
    • Muli
    • Nunito
    • Open Sans
    • Open Sans Condensed
    • Oswald
    • Playfair Display
    • Poppins
    • Raleway
    • Roboto
    • Roboto Condensed
    • Roboto Slab
    • Slabo 27px
    • Source Sans Pro
    • Times New Roman
    • Trebuchet
    • Ubuntu
    • Verdana
    • Volkhov
  4. Als u de css rechtstreeks wilt bewerken, schuift u de schakelaar Stijl in CSS-editor naar rechts.
    Als u css bewerkt, klikt u op Valideren om ervoor te zorgen dat de stijl voldoet aan Ad Exchange-beleid.
  5. Klik op Opslaan of Opslaan en activeren.