Alleen beschikbaar in Google Ad Manager 360.

Gebruikersrechten instellen voor DAI-functies

Voordat u gebruikersrechten kunt instellen voor functies van Dynamische advertentie-invoeging (DAI), moet uw netwerk worden geconfigureerd voor Video-oplossingen en DAI. Neem contact op met uw accountteam voor meer informatie.

Een gebruikersrol bewerken om rechten voor DAI-functies op te nemen

Nadat uw netwerk door uw accountteam is geconfigureerd zodat DAI-functies voor dynamische advertentie-invoeging zijn toegestaan, moet u rechten selecteren die gebruikers toegang tot deze functies geven. U kunt als volgt DAI-functies toestaan voor een bepaalde gebruikersrol:

1. Log in bij Google Ad Manager.
  2. Klik op Beheerder en dan Toegang en autorisatie en dan Rollen.
  3. Klik op de gebruikersrol waarvoor u rechten wilt toestaan.
  4. Selecteer om de volgende syndicatiefuncties voor video toe te staan:

live lineair

Live/lineaire video

• Live stream-gebeurtenissen beheren

* Hoewel de rechten als 'live' stream-gebeurtenissen zijn gelabeld, is dit ook vereist voor lineaire configuraties.

Video on demand

Video on demand

• Videocontent, bundels en metadata bekijken
    • Videocontent, bronnen, bundels en metadata bekijken
    • Dynamische advertentie-invoeging voor videocontent beheren
    • Contentbronnen bekijken
    • Meldingen ontvangen over opnamefouten voor videocontent met dynamische advertentie-invoeging
  5. Klik op Opslaan.