Advertenties blokkeren op basis van gebruikersgegevens

Deze blokkering is bedoeld voor remarketingadvertenties en bevat geen advertenties op basis van interesse meer. Als u Google-productbronnen wilt toestaan gegevens te verzamelen over advertenties op basis van interesse, gebruikt u in plaats daarvan de nieuwe beheeroptie Gegevensverzameling en advertenties op basis van interesse toestaan.

U kunt Google-productbronnen, waaronder het Google Display Netwerk (GDN) en Display & Video 360, blokkeren voor de weergave van remarketingadvertenties. Deze instelling is van toepassing op al uw voorraad en targeting op productniveau (webpropertyniveau).

Op welke transacties is deze blokkering van toepassing?

Deze blokkering is van toepassing op de volgende transactietypen:

• Programmatic Guaranteed
  • Voorkeursdeals
  • Open veilingen
  • Privéveilingen
  • Eerste overzicht

Meer informatie over transactietypen

Remarketingadvertenties blokkeren

Als u remarketingadvertenties blokkeert, blokkeert u Google-productbronnen, waaronder het Google Display Netwerk (GDN) en Display & Video 360, voor de weergave van remarketingadvertenties.

1. Log in bij Google Ad Manager.
  2. Klik op Beveiligingsmaatregelen en dan Netwerkniveau.
  3. Klik op het medium waarop u de advertentieweergave wilt beheren, zoals Mobiele app.
  4. Als u remarketingadvertenties wilt blokkeren, zet u de schakelaar naast Remarketingadvertenties op Uit Uitzetten.
  5. Klik op Opslaan.