Netwerkpartner gedeactiveerd vanwege ongeldige activiteit

Waarom is mijn netwerkpartner gedeactiveerd? Kunnen jullie meer vertellen over de ongeldige activiteit die is aangetroffen?

Met het oog op de bescherming van ons eigen detectiesysteem kunnen we onze uitgevers geen specifieke informatie verschaffen over de schending, inclusief de specifieke webpagina's, gebruikers of externe services die hierbij zijn betrokken.

Google bepaalt naar eigen goeddunken wanneer er sprake is van ongeldige activiteit. We nemen ongeldige activiteit zeer serieus. We analyseren alle klikken en vertoningen om eventuele gebruikspatronen te ontdekken die de kosten van een adverteerder of de opbrengst van een uitgever op kunstmatige wijze kunnen verhogen. Als we vaststellen dat het account van een netwerkpartner een risico vormt voor onze adverteerders, kunnen we dat account deactiveren om de belangen van onze adverteerders te beschermen.

Bekijk onze belangrijkste redenen voor sluiting van accounts voor meer informatie over de meest voorkomende redenen waarom accounts worden gedeactiveerd. Neem zo nodig contact op met uw accountmanager.

Kan ik een nieuw netwerkpartneraccount maken voor een netwerkpartner waarvan het account eerder is gedeactiveerd?

Uitgevers van wie het account is gedeactiveerd vanwege ongeldige activiteit op Ad Exchange (AdX) mogen niet meer deelnemen aan AdSense of Ad Exchange. Het is niet toegestaan nieuwe netwerkpartneraccounts te maken voor deze netwerkpartners.

Het account van mijn netwerkpartner is gedeactiveerd vanwege ongeldige activiteit. Wat betekent dat voor mijn Ad Exchange-account (AdX)?

U kunt geen inkomsten genereren via netwerkpartners van wie het account is gedeactiveerd vanwege ongeldige activiteit. Bovendien kunnen we inkomsten die zijn gerelateerd aan de gedeactiveerde netwerkpartner in mindering brengen op uw account. Dit is mogelijk voor een periode van 60 dagen voorafgaand aan de verwijdering. Deze inkomsten, waaronder het aandeel van Google, worden op correcte wijze aan de getroffen adverteerders teruggegeven.

Hoewel we over systemen beschikken waarmee ongeldige activiteit kan worden waargenomen, bent u verantwoordelijk voor de regelmatige controle van verkeer en advertentie-implementaties via uw account, waaronder van uw netwerkpartners. Grootschalige of herhaalde gevallen van ongeldige activiteit via uw netwerkpartners kunnen een risico vormen voor uw Ad Exchange-account (AdX).

We raden u aan ervoor te zorgen dat u de Partnerrichtlijnen voor Google Ad Manager en het Programmabeleid voor platforms naleeft en bekend bent met de checklist voor Scaled Partner Management.

Het account van mijn netwerkpartner is gedeactiveerd. Kan ik nog steeds inkomsten genereren met de site van deze netwerkpartner?

In overeenstemming met de Partnerrichtlijnen voor Google Ad Manager kunt u geen inkomsten genereren via netwerkpartnersites die eerder zijn afgekeurd door Google.