Regelitems

Regelitems handmatig activeren

Gebruik de netwerkinstelling 'Automatische activering regelitem' in het gedeelte Weergave van Beheerder om te bepalen hoe regelitems worden geactiveerd: automatisch of handmatig.

Dit artikel is uitsluitend van toepassing op netwerken waarop deze netwerkinstelling expliciet is uitgeschakeld.

Regelitems worden standaard automatisch geactiveerd wanneer u ten minste één advertentiemateriaalitem toevoegt. Bepaalde beheerders vereisen echter dat traffickers elk regelitem expliciet activeren. In dit geval worden regelitems weergegeven met de status In afwachting van goedkeuring, zelfs nadat er advertentiemateriaal is toegevoegd.

Meer informatie over regelitemstatussen

De begin- en einddatums voor niet-geactiveerde regelitems kunnen worden gewijzigd, zelfs als de datums zijn verstreken. Niet-geactiveerde regelitems worden niet weergegeven, zelfs niet wanneer de begindatum is bereikt, tot u het regelitem handmatig activeert.

Regelitems handmatig activeren

1. Log in bij Google Ad Manager.
  2. Klik op Weergave en dan Regelitems
  3. Zoek het niet-geactiveerde regelitem dat u wilt activeren.

4. Selecteer de selectievakjes voor elk regelitem.

5. Klik op Activeren.

U kunt een regelitem ook activeren via de pagina Instellingen.