Supportopties

Support via het Helpcentrum, de Help-community en meer

info Helpcentrum

Maak uzelf vertrouwd met concepten en instructies voor advertentieweergave, lees meer over de Ad Manager-interface en vind hier relevante links naar andere Helpcentrums en sites voor ontwikkelaars.

Bepaalde Help-content is mogelijk niet bedoeld voor alle gebruikers en wordt als zodanig aangegeven. Voorbeeld:

• Geavanceerde content Geavanceerde content kan handig zijn voor geavanceerde functies of concepten, maar is niet noodzakelijkerwijs vereist voor algemene advertentietrafficking.
  • Gebruikersrol Beheerder vereist. Content voor beheerders is alleen van toepassing op gebruikers met de toegewezen gebruikersrol Beheerder.

Hulp  Probleemoplossingstools

Ad Manager biedt verschillende probleemoplossingstools waarmee u kunt vaststellen waarom een regelitem niet wordt weergegeven zoals verwacht en of uw tags goed zijn ingesteld.

Online probleemoplossers

vraag en antwoord Help-community

U kunt zoeken in openbare discussies met de Help-community van Ad Manager, vragen stellen en anderen helpen.

Nu een vraag stellen

dashboard Statusdashboard voor uitgevers

Bekijk informatie over productstoringen of serviceonderbrekingen voor Google Ads, op datum.

Dashboard bekijken

e-mail Contact opnemen met uitgeverssupport

Meld u nu aan om een aangepaste lijst met ondersteuningsopties weer te geven.