Voorraad segmenteren op kanaal

Als u verkeer segmenteert, stelt u uw advertentieblokken en aangepaste kanalen in, zodat u duidelijk uw verschillende verkeersbronnen kunt bekijken. Door middel van segmentering willen we u inzicht in uw verkeer geven. Hieronder hebben we de stappen vermeld die u moet uitvoeren. De informatie biedt veel inzichten, waar u als nieuwe gebruiker van Ad Exchange of als bestaande uitgever volop van kunt profiteren. Als u aan de slag wilt gaan, heeft u een analysetool nodig (zoals Google Analytics) en voldoende kennis van de mogelijkheden van kanalen in uw Ad Exchange-account. Met gedetailleerde verkeerssegmentering kunt u op elk gewenst moment zien wat uw verkeersbronnen zijn en hoe ze ten opzichte van elkaar presteren. Er zijn twee grote voordelen verbonden aan deze aanvullende gegevens over uw Ad Exchange-account:

• Meer inzicht in uw verkeersbronnen en uw gebruikers
    • U krijgt inzicht in welke verkeersbronnen de beste advertentieprestaties leveren voor uw site.
    • Met deze gegevens kunt u vaststellen hoe gebruikers uw site bereiken en of u uw verkeersbronnen kunt optimaliseren.
  • Bescherming tegen ongeldige activiteit
    • U kunt proactief bijhouden hoe uw verkeersbronnen presteren, zodat u goed onderbouwde beslissingen kunt nemen en niet meer met bronnen hoeft te werken die slecht verkeer lijken door te sturen.
    • U kunt afwijkingen in de gegevens identificeren om te bekijken hoe verschillende bronnen presteren en welke acties u moet ondernemen om te zorgen dat u blijft voldoen aan het Ad Exchange-programmabeleid.

We raden u aan in twee stappen te segmenteren. U moet een analysehulpprogramma, aangepaste kanalen en URL-kanalen gebruiken. Het is belangrijk dat u beide stappen uitvoert, zodat u zeker weet dat u een volledig beeld heeft van uw verkeersbronnen en de prestaties van uw site.

Meer informatie over hoe u kanalen gebruikt om een deel van het verkeer te beoordelen.
Meer informatie over waar u op moet letten en welke acties u moet ondernemen.