Alleen beschikbaar in Google Ad Manager 360.

Aan de slag met teams

Met de functie voor teams wordt de toegang tot uw Ad Manager-netwerk beperkt. Hoe sneller u uw teams kunt instellen en ze kunt toewijzen aan gebruikers en entiteiten, hoe sneller uw gebruikers de toegang kunnen krijgen die ze nodig hebben om hun werk te doen.

Klik op Beheerder en dan Toegang en autorisatie en dan Teams.

Als de functie voor teams nog niet is geactiveerd voor uw netwerk, kunnen gebruikers met een beheerdersrol op
Beheerder en dan Algemene instellingen en dan Functies klikken om de functie te activeren.

Als u teams voor het eerst activeert, kunt u door deze praktische tips te volgen voor een minimale onderbreking zorgen.

• Bereid u voor. Bepaal uw teamstructuur voordat u de functie voor teams activeert. Breng elk team dat u nodig heeft in kaart, met informatie over gebruikers, orders, bedrijven en advertentieblokken die aan het team moeten worden toegevoegd.

• Bevestig uw beheerders. Als u de functie voor teams voor het eerst activeert, worden al uw systeembeheerders automatisch toegevoegd aan het team Alle entiteiten, ongeacht of ze de door het systeem gedefinieerde beheerdersrol of een aangepaste rol met vergelijkbare rechten hebben. Leden van het team 'Alle entiteiten' hebben toegang tot alle advertentieblokken, orders en bedrijven in het netwerk. Deze gebruikers zijn degenen die u vertrouwt om teams voor iedereen in te stellen en te beheren. Nadat de functie voor teams is geactiveerd, gaat u na of de juiste gebruikers zijn toegewezen aan het team Alle entiteiten. Meer informatie over hoe u gebruikers aan teams toevoegt

• Werk snel. Plan tijd voor het maken en organiseren van teams zodra u de functie heeft geactiveerd. Alle gebruikers met een andere rol dan die van een beheerder worden toegewezen aan het team 'Alle bedrijven en voorraad' als de functie voor het eerst wordt geactiveerd, dus u moet mogelijk wat gebruikers verplaatsen om hun toegang te beperken.