Alleen beschikbaar in Google Ad Manager 360.

Gebruikers toevoegen aan teams

Als u gebruikers toegang wilt geven tot de bedrijven, orders en advertentieblokken in uw account, moet u ze toevoegen aan teams.

Team 'Alle entiteiten'

Het team 'Alle entiteiten' biedt universele toegang tot alle gegevens in uw Ad Manager-netwerk. U kunt het beste ten minste één Ad Manager-beheerder aan dit team koppelen.

Andere gebruikers in uw netwerk hebben toegang nodig tot alle orders, advertentieblokken en bedrijven in uw netwerk. Voeg deze gebruikers toe aan het team 'Alle entiteiten'. Het is niet nodig om bedrijven, orders of advertentieblokken toe te voegen aan het team 'Alle entiteiten'.

Meer informatie over teambeheer.

Eén gebruiker toevoegen aan teams

1. Log in bij Google Ad Manager.

2. Klik op Beheerder en dan Toegang en autorisatie en dan Gebruikers.

3. Zoek en klik op de gebruiker die u wilt toevoegen aan teams of maak een nieuwe gebruiker.

4. Klik onder Teams op het tekstvak om de naam van een team op te geven of scroll door de lijst met teams.

5. Nadat u alle benodigde teams heeft toegevoegd, klikt u op Opslaan.

Meerdere gebruikers toevoegen aan een team

Een of meer gebruikers toevoegen aan één team:

1. Log in bij Google Ad Manager.

2. Klik op Beheerder en dan Toegang en autorisatie en dan Teams.

3. Zoek en klik op het team waaraan u gebruikers wilt toevoegen of maak een nieuw team.

4. Klik onder Gebruikers op het tekstvak om de naam van een gebruiker op te geven. Als u de gebruiker heeft gevonden en toegevoegd, kunt u nogmaals klikken om nog een gebruiker toe te voegen.

5. Klik op Opslaan.