De waarde van de IMA-SDK van Google

De IMA-SDK (Interactive Media Ads) van Google biedt een uitgebreide implementatie van alles wat nodig is om videoadvertenties aan de clientzijde af te spelen. Dit omvat advertentieverzoeken, parsering, rapportage, signaalverzameling, toestemmingsbeheer en afspelen. #imasdk #videosolutions

Een voorbeeld van hoe de IMA-SDK werktDe IMA-SDK beperkt de technische complexiteit die gepaard gaat met het genereren van inkomsten met digitale voorraad en apps aanzienlijk en helpt de opbrengst van programmatic aanvraagpartners te maximaliseren door te zorgen voor essentiële signalen die nodig zijn voor de functies Merkveiligheid, Doelgroep en Meting die worden gebruikt door programmatic partners.

De IMA-SDK is de voorkeurs-SDK voor uitgevers met in-stream voorraad, waaronder:

• Standaard lineaire en niet-lineaire InStream-advertenties
  • Interactieve InStream-advertenties, zoals interactieve videoadvertenties die kunnen worden uitgevouwen, en interactieve video-indelingen
  • Advertenties die kunnen worden overgeslagen, waardoor gebruikers de keuze hebben om een advertentie over te slaan, wat leidt tot een meer betrokken kijkerspubliek

De IMA-SDK stroomlijnt de invoering van nieuwe indelingen waardoor spelerlogica niet opnieuw hoeft te worden geïmplementeerd Hier volgen een paar van de voordelen die de IMA-SDK uitgevers biedt:

Naleving en support Standaard
De nieuwste IAB-normen
Geavanceerde videofunctionaliteit voor direct sales
Maximalisatie van rendement voor alle programmatic kopers
  • Merkveiligheid
  • Doelgroep
  • Meting

Versie 3 van de IMA-SDK

Er is aanvullende support beschikbaar als u gebruikmaakt van versie 3 van de IMA-SDK.

• Concurrerende uitsluitingen binnen een pod, stream of pagina (vereist het gebruik van cookies of PPID in pods en streams).
  • Compatibiliteit met de nieuwste branchenormen, waaronder VAST 2 en 3, VMAP en VPAID 1 en 2*
  • De component amp-ima-video voor AMP (Accelerated Mobile Pages) biedt een gestroomlijnde, lichtgewicht videospeler met ondersteuning voor videoadvertenties om het genereren van inkomsten te verbeteren.
    Dit wordt momenteel ondersteund:
    • VMAP
    • Advertenties die kunnen worden overgeslagen
    • Advertentiepods
    • VPAID JavaScript
    • Actieve weergave

De speler is al geïntegreerd met de IMA-SDK. Als u de speler wilt insluiten, plaatst u de tag op uw AMP-pagina en geeft u een URL naar de advertentie- en videocontent op.

Aanvullende IMA SDK-oplossingen om inkomsten te genereren

Ad Exchange

De IMA-SDK is vereist om in-stream advertentieverzoeken te sturen naar Ad Exchange. Met Ad Exchange heeft u toegang tot dynamische toewijzing en functies waarmee het rendement kan worden gemaximaliseerd. U kunt bepalen welke kopers op uw waardevollere videovoorraad kunnen bieden door voorkeursdeals of privéveilingen in te stellen.

AdSense voor video en AdSense voor games

De IMA-SDK is vereist om advertentieverzoeken te sturen naar AdSense voor video of AdSense voor games, de Google-oplossing voor het genereren van inkomsten via in-stream video en games.

Typen TrueView-advertenties en videoadvertenties die kunnen worden overgeslagen

De IMA-SDK is vereist om TrueView-videoadvertenties aan te vragen via AdSense voor video en Ad Exchange. TrueView biedt toegang tot veel van dezelfde adverteerders die op YouTube kopen.

Herkennen van begeleidende ruimte

De IMA-SDK herkent begeleidende advertentieruimten van Google-uitgeverstags (GPT) en vult automatisch de begeleidende ruimten als een videoadvertentie geen begeleidende advertenties bevat om alle begeleidende ruimten op de pagina te vullen.