Alleen beschikbaar in Google Ad Manager 360.

Regelitems targeten op uw doelgroepsegmenten

Alleen beschikbaar in Google Ad Manager 360

Doelgroepoplossingen is een Google Ad Manager 360-functie die mogelijk niet is ingeschakeld in uw netwerk.

Zo target u regelitems op uw doelgroepsegmenten:

1. Ga in de instellingen van het regelitem naar het gedeelte Targeting toevoegen en klik op Aangepaste targeting.
  2. Selecteer Doelgroepsegment in het dropdownmenu '-- selecteer sleutel --'.
  3. Selecteer eventuele andere targetingcriteria die u op het regelitem wilt toepassen.
  4. Klik op Opslaan.
Onze advertentieservers kunnen tot 350 segmenten matchen voor een bepaalde ID (cookie, mobiele advertentie-ID (AdID of IDFA) of PPID). Dit houdt in dat als u een regelitem tot 400 segmenten target die dezelfde ID hanteren, de advertenties aan niet meer dan 350 van die segmenten worden vertoond.