Een Ad Manager-account opnieuw activeren

U kunt een Ad Manager-account misschien opnieuw openen door een heractivering aan te vragen.

Als u heractivering wilt aanvragen, moet u de gebruikersrol Beheerder hebben voor het account.

Als u een heractivering aanvraagt, beoordelen we het verzoek. De beoordeling duurt meestal ongeveer een dag, maar kan in sommige gevallen tot 2 weken duren.

Als de heractivering wordt goedgekeurd, kunt u uw account weer gebruiken nadat u de voorwaarden heeft geaccepteerd.

Het account opnieuw activeren

Kies een optie om het account opnieuw te activeren:

• Meteen nadat u uw account heeft gesloten, klikt u op de bevestigingspagina die wordt getoond op Account opnieuw activeren.
    Deze pagina wordt maar één keer getoond
  • Log in met uw accountgegevens (gebruikersnaam en wachtwoord) en klik op Account opnieuw activeren.

Wat als mijn account niet opnieuw wordt geactiveerd?

Als Ad Manager uw account niet opnieuw kan activeren, probeert u eventuele problemen op te lossen die worden getoond wanneer u inlogt (zoals een dubbel account) en dient u uw verzoek opnieuw in Meer informatie over veelvoorkomende redenen waarom accounts niet opnieuw kunnen worden geactiveerd

Betalingsgegevens bekijken

Als u de betalingsgegevens van uw gesloten account wilt bekijken zonder het account opnieuw te activeren, gaat u naar Betalingen.