Inleiding tot SDK-biedingen

Vertrouwde externe kopers met hun eigen SDK toestaan te concurreren om uw mobiele-app-voorraad

Met SDK-biedingen kunnen externe kopers uw mobiele app-voorraad kopen en advertentiemateriaal weergeven in uw app met een SDK die eigendom is van de koper (in tegenstelling tot de GMA SDK).

Kopers staan standaard uit.

Uitgevers moeten het volgende doen voor elke koper waarmee ze inkomsten willen genereren:

1. De SDK van de koper installeren in uw mobiele app.
  2. In Google Ad Manager: SDK-biedingen toestaan, beveiligde signalen aanzetten en advertentiebloktoewijzingen toevoegen voor de mobiele voorraad en indelingen die u wilt ondersteunen.
De bieder deelt de verkopersinformatie zodat u uw ads.txt- en/of app-ads.txt-bestand kunt updaten.

Nadat u deze stappen heeft voltooid, stuurt Ad Manager de biedingsverzoeken naar kopers.

Vanwege de directe relatie tussen uitgevers en deze kopers zijn de standaardvereisten voor advertentiemateriaal voor deze kopers alleen het platformbeleid (netwerkbeleid en beveiligingsmaatregelen worden uitgezet). De meeste van deze kopers hebben advertentiebloktoewijzing nodig en moeten beveiligde signalen krijgen.

Bieder Website Contact
Applovin support.applovin.com/hc/en-us/articles/4403950488077-I-m-a-Publisher-How-Do-I-Get-Started-with-AppLovin dash.applovin.com/signup applovin.com/contact
InMobi https://www.inmobi.com/google-open-bidding publisher.inmobi.com/signup
Liftoff https://liftoff.io/publisher/ monetize@liftoff.io
Meta https://www.facebook.com/business/goals/monetize-content/publishers an-contact@meta.com
Mintegral https://www.mintegral.com developer@mintegral.com
Pangle https://www.pangleglobal.com/ pangle_support@bytedance.com

Prijzen en beveiligingsmaatregelen

Prijsregels, waaronder minimumprijzen voor adverteerders, zijn van toepassing op SDK-biedingen.

Beveiligingsmaatregelen, waaronder blokkaderegels, zijn standaard niet van toepassing op partners voor SDK-biedingen. Ad Manager biedt momenteel geen ondersteuning voor het scannen van advertentiemateriaal voor SDK-bieders.

Rapportage

Ad Manager-rapporten geven verzamelde gegevens weer over vertoningen en netto-opbrengst die zijn verhandeld via SDK-biedingen. Ad Manager-opbrengst kan worden uitgesplitst per vraagkanaal, waaronder SDK-biedingen, Open bieden, Bemiddeling en meer conventionele Ad Exchange-vertoningen. U kunt de dimensie of het filter Vraagkanaal gebruiken in uw rapport.

Daarnaast kan de dimensie Bieder worden gebruikt om de opbrengst uit te splitsen per partner voor SDK-biedingen.

De statistieken die u moet gebruiken, zijn de statistieken voor totalen, zoals 'Totale CPM- en CPC-opbrengst'. Omdat partners voor SDK-biedingen geen deel uitmaken van rendementsgroepen, kunnen de statistieken in het gedeelte Rendementsgroep niet worden gebruikt.

Klikken worden niet getoond voor de biedingspartners. In plaats daarvan kunt u klikactiviteit opzoeken via de partnerrapportage voor SDK-biedingen.