Regelitems

Voorinstellingen voor targeting

Herbruikbare sets met targeting maken en toepassen

Een voorinstelling voor targeting is een groep gecombineerde targetingopties die opnieuw kunnen worden gebruikt door iedereen in uw netwerk. Veelgebruikte targetingopties kunnen gemakkelijk in één actie worden opgenomen. U kunt ze toepassen via de kiezer voor targeting vanuit:

Dit artikel gaat over het maken en beheren van voorinstellingen voor targeting. Zie Voorinstellingen voor targeting toepassen als u voorinstellingen voor targeting wilt toepassen.

Voorinstellingen voor targeting beheren

Nieuwe voorinstellingen voor targeting toevoegen

1. Log in bij Google Ad Manager.

2. Ga naar Voorraaden dan Voorinstellingen voor targeting.

3. Klik op Nieuwe voorinstelling voor targeting.

4. Geef een naam op.

5. Selecteer de gewenste targeting.

6. Klik op Opslaan.

De voorinstelling voor targeting kan nu door iedereen in uw netwerk worden gevonden en gebruikt.

Voorinstellingen voor targeting bewerken of verwijderen

Targeting die is toegepast via een voorinstelling voor targeting, wordt niet geüpdatet met een update voor een voorinstelling voor targeting.

Als u een voorinstelling voor targeting updatet of verwijdert, is dit alleen van invloed op toekomstige items die die voorinstelling gebruiken, niet op items die eerder die voorinstelling hebben gebruikt. Verwijderde voorinstellingen voor targeting zijn ook niet beschikbaar voor toekomstig gebruik. Regelitems, voorgestelde regelitems en videoadvertentieregels die een voorinstelling hebben gebruikt, blijven targeting gebruiken zoals deze oorspronkelijk is toegepast.

Voorinstellingen voor targeting bewerken

1.  Ga naar Voorraaden dan Voorinstellingen voor targeting.

2. Klik op de naam van de voorinstelling voor targeting.

3. De gewenste targeting is geüpdatet.

4. Klik op Opslaan.

Voorinstellingen voor targeting verwijderen

1. Ga naar Voorraaden dan Voorinstellingen voor targeting.

2. Selecteer de voorinstelling voor targeting die u wilt verwijderen.

3. Klik op Verwijderen.

Als u een voorinstelling voor targeting verwijdert, is dit definitief. U kunt deze voorinstelling niet meer herstellen nadat u deze heeft verwijderd.

Voorinstellingen voor targeting opslaan

Als u met regelitems, voorgestelde regelitems of videoadvertentieregels werkt, kunt u een nieuwe voorinstelling opslaan of maken.

1. Pas targeting toe.

2. Klik boven de kiezer voor targeting op Opslaan als voorinstelling.

3. Geef uw voorinstelling voor targeting een naam als dit wordt gevraagd.

4. Klik op Opslaan.

De opgeslagen voorinstelling voor targeting kan nu door iedereen in uw netwerk worden gevonden en gebruikt. Ga naar Voorraad en dan Voorinstellingen voor targeting om de voorinstelling voor targeting te bewerken.