Basisprincipes van Ad Manager-rapportage

Technische advertentieweergave (bèta)

Het rapport Technische advertentieweergave bevat gegevens van technische advertenties in uw Ad Manager-netwerk. Dit rapportagetype is de enige plek waar uitgevers technische advertentieweergave kunnen melden. Verkeer van niet-technische advertentieweergave is niet opgenomen in dit rapporttype.

Houd er rekening mee dat technische advertentieweergave geen vertoningen weergeeft van Open bieden, open veiling, voorkeursdeals, privéveilingen of Programmatic Guaranteed van Google.

Een rapport Technische advertentieweergave maken

1. Log in bij Google Ad Manager.
  2. Klik op Rapportage en dan op Rapporten.
  3. Klik op Nieuw rapport.
  4. Klik op edit en selecteer Technische advertentieweergave. (Bèta)
  5. Klik op Klaar.
  6. Voer een betekenisvolle rapportnaam in en selecteer een periode.
  7. (Optioneel) Klik op Filter toevoegen om de rapportresultaten te verfijnen.
  8. Selecteer een of meer dimensies en statistieken.
  9. (Optioneel) Voeg bewerkers of planning toe:
    • Als u bewerkers wilt toevoegen, klikt u op Typ om te zoeken en voert u e-mailadressen in of selecteert u namen in de lijst. Bewerkers zijn andere gebruikers die uw rapportinstellingen kunnen bewerken.
    • Als u uw rapport wilt plannen en delen, klikt u op Niet gepland en maakt u uw selecties.
      Alleen rapporten met een periode van minder dan 1 jaar kunnen worden gepland.
  10. Voer uw rapport uit of sla het op.