Open Measurement voor niet-in-stream

U kunt zichtbaarheidsproviders selecteren die de Open Measurement-gegevens voor niet-in-stream video kunnen bekijken.

Open Measurement is een branchenorm die zichtbaarheidsmetingen voor externe providers toont. De koper kan Open Measurement-signalen naar externe leveranciers van metingen sturen en daarna statistieken bekijken in het product van de leverancier.

Open Measurement voor niet-in-stream video wordt automatisch ondersteund via Google-uitgeverstags, dus providers hoeven hun tags niet te updaten. Uitgevers die campagnes met reserveringen, Programmatic Guaranteed en/of voorkeursdeals uitvoeren moeten het volgende doen om Open Measurement te activeren:

1. Een zichtbaarheidsprovider aan het Ad Manager-netwerk toevoegen
  2. De zichtbaarheidsprovider toewijzen aan een regelitem
Opmerking

1. Een zichtbaarheidsprovider aan het Ad Manager-netwerk toevoegen

U moet externe zichtbaarheidsproviders aan uw netwerk toevoegen voordat ze kunnen worden toegewezen aan regelitems. Volg deze stappen:

1. Verkrijg het volgende van elke provider:
    • Leverancierssleutel: De leverancierssleutel heeft meestal de indeling [domein]-[toepassing]
      Bijvoorbeeld: moat.com-omid, integralads.com-omid, comscore.com-omid, doubleverify.com-omid
    • Script-URL: De URL die het verificatiescript voor de provider host.
    • URL-parameters: De parameters die aan het gedownloade verificatiescript moeten worden doorgegeven. Deze zijn gelijk aan de VerificationParameters in de VAST 4.1-specificatie.
    • URL voor tracker voor weigering: De URL die moet worden gepingd als het verificatiescript niet kan worden uitgevoerd.
  2. Voeg een nieuw bedrijf toe van het type Zichtbaarheidsprovider.
  3. Gebruik de gegevens uit stap 1 om de instellingen voor Zichtbaarheid op te geven. Geef zo nodig andere optionele instellingen op en klik op Opslaan.

2. De zichtbaarheidsprovider toewijzen aan een regelitem

1. Open een regelitem.
  2. Selecteer de provider in het veld Open Measurement-zichtbaarheidspartner.
  3. Klik op Opslaan.