Basisprincipes van weergave

Ad Manager gebruiken met een advertentieserver van derden

Als u ervoor kiest een advertentieserver van derden te gebruiken, kunt u Ad Manager gebruiken voor realtime toegang tot vraag vanuit Ad Exchange.

Ad Exchange-tags

Met Ad Exchange-tags kunt u prijsconcurrentie aanzetten tussen Ad Exchange en andere supply-side platforms (SSP's).

Alleen goedgekeurde uitgevers in de Europese Economische Ruimte (EER)

Via de functie Minimumprijs in Ad Exchange-tags kunt u een minimumprijs opgeven die niet naar Ad Exchange-bieders gaat, maar die Ad Exchange moet verslaan. Als u wilt, kunt u een afzonderlijke minimumprijs opgeven die wel naar Ad Exchange-bieders gaat.

Weergavemodus voor resterende regelitems

Alleen goedgekeurde EER-uitgevers

Met de weergavemodus voor resterende regelitems kunt u de winnende prijs vanuit uw advertentieserver van derden sturen om via een resterend regelitem in Ad Manager te worden geactiveerd. De winnende prijs die u vanuit de advertentieserver van derden stuurt, kan bieden via koptekst en elke andere directe of indirecte vraag omvatten die op de advertentieserver van derden wordt geboekt. Resterende regelitems die worden geactiveerd in Ad Manager met de weergavemodus voor resterende regelitems, kosten u geen Ad Manager-advertentieweergavekosten.

Meer informatie

Bekijk Minimumprijzen toevoegen aan Ad Exchange-tags en Weergavemodus voor resterende regelitems aanzetten voor meer informatie over hoe u Ad Manager gebruikt met een advertentieserver van derden en hoe u Ad Exchange-tags en de weergavemodus voor resterende regelitems instelt als u een advertentieserver van derden gebruikt.