Alleen beschikbaar in Google Ad Manager 360.

DAI Pod Serving (Beta)

Overzicht van DAI-podweergave

DAI-podweergave is een bèta die is bedoeld voor Ad Manager-uitgevers en videotechnologiepartners die een eigen service voor manifestmanipulatie hebben of momenteel manifestmanipulatie van derden gebruiken die al is geïntegreerd met DAI. Neem voor meer informatie contact op met uw accountmanager.
Documentatie voor ontwikkelaars Bekijk de ontwikkelaarsdocumentatie over DAI-podweergave voor SDK- en API-configuraties en voorbeelden. Beschikbaar voor HTML5, Android, iOS, tvOS, DAI API en Chromecast.

Hoe dynamische advertentie-invoeging (DAI) werkt

Dynamische advertentie-invoeging is een technologie voor advertentie-invoeging aan de serverzijde die een naadloze, gepersonaliseerde advertentiebeleving op schaal mogelijk maakt. Dit wordt gedaan door het volgende te beheren:

DAI-workflow

1. Advertentiepods maken: Vraagt videoadvertenties aan en voegt deze samen in een advertentiepod of advertentiepauze.
  2. Advertentiemateriaal conditioneren: Al het videoadvertentiemateriaal wordt van tevoren getranscodeerd om te voldoen aan de indelings- en weergavevereisten van elk apparaat.
  3. Manifestmanipulatie: Voegt videoadvertentiepods in door ze 'samen te voegen' in content om in realtime één naadloze videostream te maken.
Let op: Ad Manager biedt 2 DAI-integratieopties: dynamische advertentie-invoeging (DAI) en DAI-podweergave.

Dynamische advertentie-invoeging (DAI)

Met dynamische advertentie-invoeging sturen partners hun videocontent naar DAI, waar alle 3 processen worden beheerd: advertentiepods maken, advertentiemateriaal conditioneren en manifestmanipulatie.

Traditionele DAI-workflow

DAI-podweergave

Met DAI-podweergave hoeven partners hun content niet meer naar DAI te sturen. In plaats daarvan beheert DAI-podweergave alleen het maken van advertentiepods en het conditioneren van advertentiemateriaal en biedt deze functie advertentiepods die klaar zijn voor samenvoegen die kunnen worden ingevoegd in het manifest door de first-party of externe streamingoplossing van een partner.

Podweergave geeft de partner het eigendom van het manifest terug, waardoor de partner meer flexibiliteit en controle heeft over de volledige streamingworkflow en het proces voor manifestmanipulatie.

Een voorbeeld van DAI-podweergave

De architectuur voor dynamische advertentie-invoeging (DAI) vergelijken met DAI-podweergave

De workflow voor DAI-podweergave

De workflow voor DAI-podweergave

DAI-podweergave instellen

U moet het volgende doen om DAI-podweergave in te stellen:

1. Uw interne of externe manifestmanipulator instellen om de advertentiepods te krijgen en samen te voegen
  2. Afspelen instellen

Vereisten en beperkingen voor DAI-podweergave