Actualitzar el compte per complir els requisits d'edat

Per gestionar el teu Compte de Google, has de complir el requisit d'edat mínima del país associat al compte.

En cas que ens assabentem que encara no teniu l'edat suficient per gestionar el vostre compte, passarà el següent:

• Disposareu de 14 dies per configurar la supervisió del compte o per verificar que teniu l'edat legal per gestionar el vostre compte. Durant aquest període de gràcia, podeu iniciar la sessió i utilitzar el compte amb normalitat.
    • Si el compte és de la feina, d'un centre educatiu o d'una altra organització, és possible que no reuneixi els requisits per a la supervisió parental. Si és el cas, el compte es desactivarà immediatament. Si teniu preguntes, us recomanem que us poseu en contacte amb l'administrador.
  • Si decidiu no configurar la supervisió ni verificar que teniu l'edat suficient per gestionar el vostre compte en un termini de 14 dies, el compte es desactivarà i la informació del compte se suprimirà al cap de 30 dies.
Important: si es desactiva el compte, el contingut que hagis publicat s'amagarà. Per exemple, els vídeos de YouTube que hagis creat no es podran veure mentre el compte estigui desactivat. Si reactives el compte, pot ser que el contingut no es torni a mostrar fins al cap de diversos dies.

Configurar la supervisió del compte

Si encara no teniu l'edat suficient per gestionar el vostre compte, podeu demanar al pare o a la mare que utilitzi el seu Compte de Google per configurar la supervisió del vostre compte perquè pugueu continuar fent-lo servir. Quan hàgiu introduït la data de naixement, disposeu de 14 dies per activar la supervisió abans que es desactivi el compte. Un cop desactivat, disposeu de 30 dies per activar la supervisió abans que se suprimeixi.

Consell: no es pot configurar la supervisió per a un compte de marca. Per poder configurar la supervisió, haureu de suprimir el compte de marca o canviar-ne el gestor.

Verificar que es té edat suficient per gestionar el compte

Si compliu els requisits d'edat mínims, podeu utilitzar un document d'identitat oficial o una targeta de crèdit per verificar la vostra edat.

Si feu o pengeu una foto del vostre document d'identitat, s'emmagatzemarà de manera segura, no es farà pública i se suprimirà quan s'hagi verificat correctament la data de naixement.

Si utilitzeu una targeta de crèdit, se us reembossarà íntegrament qualsevol autorització temporal.

Important: un cop hàgiu iniciat la sessió al vostre Compte de Google, rebreu instruccions sobre com podeu fer o penjar directament una foto del vostre document d'identitat vàlid, introduir la informació de la targeta de crèdit o utilitzar altres mètodes de verificació. Google no us demanarà mai que proporcioneu aquest tipus d'informació en un correu electrònic.

Utilitzar un document d'identitat oficial

Podeu fer o penjar una foto d'un document d'identitat oficial vàlid en què es mostri la vostra data de naixement. Revisem la majoria de sol·licituds en un termini de 24 hores, i el vostre document d'identitat se suprimirà un cop s'hagi verificat correctament la vostra data de naixement. També podeu tapar el número d'identificació per mantenir-lo privat.

Consell: utilitzeu un format de fitxer d'imatge com ara .jpg o .png. No pengeu cap fitxer .pdf.

Utilitzar una targeta de crèdit

Important: aquesta opció no està disponible en alguns països.

Després de confirmar que la targeta de crèdit és vàlida, conservarem aquestes dades només el temps que sigui necessari per complir els requisits normatius corresponents a les transaccions amb targetes de crèdit.

Si utilitzeu una targeta de crèdit per verificar la data de naixement, és possible que s'hi apliqui una retenció d'autorització temporal de baix import al compte. D'aquesta manera comprovem que la targeta i el compte siguin vàlids. No s'aplicarà cap càrrec a la targeta i la retenció desapareixerà aviat.

Consell: si no s'admet l'autorització, comprova si estàs utilitzant una targeta no vàlida o si has proporcionat informació incorrecta.

Comprovar l'estat de la sol·licitud

• Durant els primers 14 dies, pots comprovar l'estat de la sol·licitud. Si tens més d'un compte, assegura't que hagis iniciat la sessió al compte correcte.
  • Si el compte està desactivat, inicia la sessió de manera normal per consultar l'estat de la sol·licitud.

Baixar les dades del compte

Si estàs esperant que el compte es torni a activar o no pots reactivar-lo, és possible que puguis baixar-ne les dades i desar-les des d'alguns serveis de Google.

Durant els primers 14 dies, pots iniciar la sessió al compte i baixar les dades.

Si el compte s'ha desactivat, és possible que puguis baixar i desar les dades del compte des d'alguns serveis de Google.

Suprimir el Compte de Google

Si no vols configurar la supervisió ni verificar la data de naixement, pots suprimir el Compte de Google abans que es desactivi.
true
Et donem la benvinguda al Compte de Google!

Hem vist que tens un Compte de Google nou! Obtén informació sobre com pots millorar la teva experiència amb la llista de comprovació del teu Compte de Google.