Kuvien kopiointi Googlen ulkopuoliseen palveluun

Voit siirtää Google-tilillesi tallennettujen kuvien, albumien ja kuvausten kopiot varmuuskopiointia tai toisessa palvelussa käyttöä varten.

Tärkeää: Kuvia ei poisteta Google-tililtäsi niiden siirtämisen jälkeen. Katso, miten voit poistaa kuvasi, poistaa Google-palvelun tililtäsi tai poistaa Google-tilisi.

Kuvien tuetut tiedostotyypit

Tiedostotyypit, joita ei voida siirtää:

• JPG
  • PNG

Kuva- ja videotiedostoja, joita ei tueta, ei voida siirtää.

Vaihe 1: Valitse Google Kuvat

Siirry Google Takeoutin kuvien siirron näkymään tai noudata alla olevia ohjeita.

1. Siirry Google-tilisi hallintapaneeliin.
  2. Valitse Google-palvelusi-kohdasta Kuvat ja sitten Lisää Lisää ja sitten Siirrä dataa.

Vaihe 2: Valitse kuviesi kopioiden siirtopaikka

1. Valitse toimitustavan alapuolelta alanuoli Down arrow.
  2. Valitse kohde, johon haluat siirtää kopion kuvistasi ja sitten Linkitä tilit ja luo vientitiedosto.
  3. Noudata ohjeita tilisi linkittämistä ja kuviesi siirtämistä varten. Sinun on kirjauduttava
    • Google-tilillesi
    • tilillesi kuvien siirtopaikassa.

Kun kuvasi on kopioitu:

• Saat sähköpostilla linkin uudessa palvelussa oleviin kuviin.
  • Google-tililläsi ei voi enää käyttää palvelua, johon siirsit kuvat, mutta se voi edelleen näkyä palvelun asetuksissa. Voit poistaa Google-tilisi näkyvistä SmugMug- tai Flickr-tililläsi.
  • Siirtämäsi kuvat määritetään yksityisiksi kohdepalvelussa. Voit muuttaa kuvien näkyvyyttä kohdepalvelussa.
  • Jos siirrät kuvasi uudelleen, niistä luodaan uusi kopio, jossa voi olla alkuperäisen siirron kaksoiskappaleita.

Katso, miksi joitakin kuvia ei siirretty

Jos kaikkia kuviasi ei siirretty, syynä voi olla jokin seuraavista:

• Joidenkin kuvien tiedostotyyppiä ei tueta.
  • Tililtä, jolle siirsit kuvat, loppui tila.
  • Siirto peruutettiin ennen kuin se oli valmis.

Tilityypit, jotka eivät tue kuvien siirtoa

Et voi tällä hetkellä käyttää tätä palvelua

Kuvadata, jota ei siirretä

Tällä hetkellä ei voida siirtää sisällönkuvaustietoja, kuten kuvan ottamisen sijaintia tai kuvaan lisättyjä kommentteja.