Kuvien ja videoiden kopioiminen Googlen ulkopuoliseen palveluun

Voit siirtää kopion Google-tilillesi tallennetuista kuvista, videoista, albumeista ja kuvauksista toiseen palveluun.

Tärkeää: Kuvia ja videoita ei poisteta Google-tililtäsi siirron jälkeen. Katso, miten voit poistaa kuvia ja videoita, Google-palvelun tililtäsi tai Google-tilisi.

Tuetut kuva‐ ja videotiedostotyypit

Siirrettäviä tiedostotyyppejä:

• Valokuvat: .jpg, .png, .gif, .webp, .avif ja useimmat RAW-tiedostot.
  • Videot: .mp4, .mov, .m4v, .mpg, mkv, .mod, .mmv, avi, .divx, .tod, .wmv, .asf, .3gp, .3g2, .m2t, .m2ts ja .mts.

Et voi siirtää kuva- ja videotiedostoja, joita ei tueta.

Vaihe 1: Valitse Google Kuvat

Siirry Google Takeoutin kuvien siirron näkymään tai noudata alla olevia ohjeita.

1. Siirry Google-tilisi hallintapaneeliin.
  2. Vieritä "Viimeksi käytetyt Googlen palvelut"- tai "Muut Googlen palvelut" ‐kohdassa Kuvat-kohtaan ja sitten valitse Siirrä dataa.
  3. Valitse kopioitava data.
    • Jos et halua siirtää kaikkia kuva-albumeita, valitse Kaikki valokuva-albumit valittuina ja sitten poista valinta niiden albumien kohdalta, joita et halua siirtää, ja sitten valitse OK.
  4. Valitse Jatka.
    • Sinun on kirjauduttava Google-tilille ja valtuutettava Takeout.

Vaihe 2: Valitse, minne kuvien ja videoiden kopiot siirretään

1. Valitse Siirrä tänne ‐kohdan alapuolelta alanuoli Down arrow.
    • Valitse kohde, johon haluat siirtää kopion kuvista ja videoista ja sitten Jatka. Linkitä tili ja siirrä kuvat ja videot seuraamalla ohjeita. Sinun on kirjauduttava tilillesi kohdepalvelun avulla ja valtuutettava Google Takeout.
  2. Aloita siirto valitsemalla Hyväksy ja jatka

Kun kuvat ja videot on kopioitu:

• Saat sähköpostilla linkin, jonka kautta voit löytää kuvat ja videot uudessa palvelussa. Joissakin palveluissa kuvia ja videoita voidaan tallentaa eri paikkoihin.
  • Google-tililläsi ei voi enää käyttää palvelua, johon siirsit kuvat ja videot, mutta se voi edelleen näkyä palvelun asetuksissa.

Vinkkejä:

• Siirrettyjen kuvien ja videoiden näkyvyys riippuu kohdepalvelun jakamisluvista.
  • Jos siirrät kuvat ja videot uudelleen, niistä voidaan luoda uusi kopio, jossa voi olla alkuperäisen siirron kopioita.
  • Jos perut pyynnön Google Takeoutista, uuden siirtopyynnön tekeminen saattaa kestää hetken.

Miksi joitakin kuvia ja videoita ei siirretä

Jos kaikkia kuvia ja videoita ei siirretä, se voi johtua seuraavista syistä:

• Joidenkin kuvien ja videoiden tiedostotyyppiä ei tueta.
  • Tililtä, jolle siirsit kuvat ja videot, loppui tila.
    • Vinkki: Siirretyt kuvat ja videot voivat viedä enemmän tilaa kuin mitä Kuvissa näkyy.
  • Siirto peruttiin ennen kuin se oli valmis.
Kohteet ja data, joita ei siirretä

Kaikkia kuvakohteita tai dataa ei siirretä, esimerkiksi seuraavia:

• Epäonnistuneet videot ja vialliset kuvat, joita ei voida näyttää
  • Lukitun kansion sisältö
  • Muistot ja luomukset, joita ei tallenneta
  • Liikkuvien kuvien ja live-kuvien video-osuus
    • Jos haluat säilyttää video-osan siirron aikana, voit tallentaa liikkuvat kuvat ja livekuvat videoina. Napauta kuvaa ja sitten Lisää Lisää ja sitten Tallenna videona
  • Manuaalisesti muokattu metadata (esim. kuviin lisätyt kommentit)
  • Roskakoriin siirretty sisältö

Tilityypit, jotka eivät tue kuvien ja videoiden siirtoa

Et voi tällä hetkellä käyttää tätä palvelua

Tarvitsetko lisäapua?

Kokeile näitä vaiheita:

true
Tervetuloa Google-tilille!

Näyttää siltä, että sinulla on uusi Google-tili! Lue, miten voit parantaa käyttökokemustasi Google-tilin tarkistuslistan avulla.